60 jaar getrouwd


60 jaar getrouwd? Een jubileum zo solide als een diamant

Hulde aan het diamanten paar! Jullie zijn al meer dan een halve eeuw samen, al zestig jaar staan jullie zij aan zij in een huwelijk dat zo solide is als een diamant. Wanneer je 60 jaar getrouwd bent, heet dit ook wel het “diamanten huwelijk”. Bij Feestbazaar.nl vind je geen échte diamanten, maar wel feestaccessoires in alle mogelijke kleuren. Want waarom zou je je aan een kleurthema moeten houden? Je bent zestig jaar getrouwd; dáár gaat het om!

Op Feestbazaar.nl vind je een ruim assortiment aan feestartikelen met een jubileumthema, van slingers, vlaggen, afzetlint, spandoeken, banners en nog veel meer. Onder het motto “het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen”: er zijn meer dan genoeg feestslingers te vinden bij Feestbazaar.nl – en dat ophangen? Dat laat je gewoon door iemand anders doen. Op jouw leeftijd heb je wel iets beters te doen dan op een krukje staan.

60 jaar getrouwd: versiering nodig?

Om het feest van het diamanten bruidspaar helemaal af te maken, kun je bijvoorbeeld denken aan:

·         Leuke set taartkaarsjes met champagneflessen en sterren en het getal “60”

·         Neon folieballon met een kleurige “60” erop

·         Nog meer folieballonnen: van taarttoppers tot cijfers van bijna een meter hoog in iedere denkbare kleur

·         Ga lekker bougie en verspreid kleurige tafelconfetti met het cijfer 60 erop

·         Papieren waaiers of honeycombs doen het altijd goed als versiering, wat voor feestje je ook geeft.

·         Na 60 jaar nog steeds verliefd, dat moet je vieren met een ballonnen pilaar met roze ballonnen: Mr & Mrs, na al die jaren!

Ben je op zoek naar inspiratie om een ruimte mooi aan te kleden of je vrienden, familie of buren te verrassen met een feestje? Bij Feestbazaar.nl hebben we een ruim assortiment feestartikelen en items om je feest te vieren zoals jij dat wilt.

Dit zeggen de experts

Wat is het geheim van zo’n lang, gelukkig huwelijk?

Wanneer je al jaren bij elkaar bent en elkaar door en door kent, hoe houd je het dan vol?

“Het is niet het gevoel van verliefdheid dat een huwelijk in stand houdt. Het is de keuze, de vastberadenheid om van elkaar te houden dat ervoor zorgt dat een huwelijk een mooie toewijding blijft.”

Verder zijn er vier pilaren, de fundering, als het ware, die belangrijk zijn bij een goed huwelijk:

·         Veiligheid – je voelt je veilig bij je partner

·         Trouw – je bent trouw aan elkaar

·         Verbintenis – je bent een commitment aangegaan voor het leven. Als je dan niet elkaars beste vriend bent, wat dan?

·         Vertrouwen – je kunt op elkaar bouwen, je communiceert duidelijk en je weet precies wat je aan elkaar hebt.

En, de vijfde (volgens ons): houd de humor erin! Zo lang je nog met (en een beetje om) elkaar kunt lachen, leuke dingen blijft ondernemen en af en toe een geintje uit kunt halen, blijft het geluk in jullie huwelijk.

Ook jullie 60 jarig jubileum vier je met Feestbazaar.nl

Voor ieder jubileum heeft Feestbazaar.nl de perfecte versiering. Stijlvol en feestelijk, voor ieder wat wils. De service van Feestbazaar.nl is snel en betrouwbaar: zo kun je bij ons bijvoorbeeld kiezen voor next-day delivery én bij bestellingen van meer dan € 50,- betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Feestbazaar.nl accepteert de meeste betaalmiddelen. Heb je een vraag? Bekijk de FAQ of neem contact op met ons team. Alvast veel plezier toegewens met de 60 jaar getrouwd versiering en toebehoren!