Glitter - Glamour - Gala kleding

Glitter, Glamour & Gala kleding en toebehoren

Nr.1 in Glitter & Glamour kleding! De Glitter & Glamour party's zijn erg populair! Van een mooie colbert tot een sexy paillettenjurkje en van stijlvolle, glamorous gala kleding tot een Las Vegas showdress, er is een enorm ruim aanbod voor dit spetterende thema!

Naast de meest uiteenlopende kleding waaronder de populaire glitterpak, mogen de glimmende accessoires natuurlijk niet ontbreken. De pruiken voorzien van glitters of simpelweg een chique pruik welke niet misstaat op het galafestijn zijn altijd erg in trek! Meest populaire accessoire is de hoed! Stoeren pailletten gangsterhoedjes voor zowel de mannen als vrouwen en de hoge hoeden voorzien van paillettenstof zijn in allerlei modellen en kleuren beschikbaar. 

Last but not least zijn er nog veel meer accessoires voorradig welke voor de finishing touch zorgen van jouw Glitter & Glamour kleding! Stropdassen, Bretels, Strikjes, Glamour glitter riemen, gala handschoenen en zelfs schoenen behoren tot het enorme assortiment welke het plaatje compleet maakt! 

Gala en Glitter kleding online kopen via feestbazaar.nl

De Gala kleding en glitter versiering kan snel en gemakkelijk via onze website worden besteld. We beschikken over ruime eigen voorraad en kunnen de artikelen daardoor erg snel leveren! Spoed? Bestel eenvoudig online via de website en haal de bestelling dezelfde dag nog op in ons magazijn! De Glitter, Gala en Glamour pakken zijn zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar! Lets get the party started!

Wil je meer informatie omtrent de Glitter kostuums? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

promo