Toppers kleding 2022

Nr.1 in Toppers kleding

Tickets voor de Toppers in concert 2022? Dit kan natuurlijk niet zonder verkleed te gaan in Toppers kleding! Toppers in concert, het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland is terug. Dit jaar zullen Toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit, samen met gastartiesten, een groots feest bouwen in de Johan Cruijff Arena op vrijdag 18 en zaterdag 19 november 2022. Het thema voor Toppers in Concert 2022 is HAPPY TOGETHER ‘THE FLOWER POWER EDITION’. Scoor dus snel een toffe Flower Power outfit en feest mee!

Kleding Toppers Dresscode 'Flower Power Purple'

Peace, Love, Unity & Respect. Feest mee met de Toppers in een te gek Flower Power kostuum! Bij Feestbazaar kun je terecht voor al je outfits en accessoires voor het thema van 2022. Scoor jouw (paarse) Flower Power outfit en accessoires en je bent klaar om te shinen! 

Meer dan 65.000 uitgedoste partygangers in de Arena, zie jij dat al voor je? Jullie kunnen weer uit volle borst meezingen met Toppers Rene Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en nieuwkomer Jan Smit. De heupjes gaan los op een combinatie van Werelds grootste Partysongs en het allerbeste uit ons eigen kikkerlandje! En natuurlijk moet dat wel in toepasselijke toppers kleding!

Toppers kleding 2022: meer dan 350 kostuums!

Belangrijk is zoals gezegd ieder jaar weer de dressode: ook voor de Toppers kleding 2022 is er weer een gigantisch aanbod. Veel unieke, hilarische en leuke kleding voor de scherpste prijzen. Omdat de dresscode dit jaar 'Flower Power Purple' is , hebben we een zeer ruim aanbod samengesteld met fantastische Flower Power en Hippie kleding en toebehoren voor de Toppers! Met meer dan 350 unieke kostuums zal je gegarandeerd slagen bij het kiezen van een leuke Toppers outfit 2022!

Toppers kleding online kopen

Hierboven zie je de verschillende categorieën voor de nieuwe Toppers in Concert editie. Een enorm aanbod aan Toppers in Concert kleding voor man en vrouw en uiteenlopende accessoires zoals pruiken, haarbanden, brillen en veel meer! De Toppers in concert kleren zijn zeer scherp geprijsd. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar! 

Last minute Toppers kleding nodig? Bestel online jouw favoriete kostuum en haal de bestelling op in ons magazijn! Het magazijn in Enkhuizen is van maandag t/m zaterdag van 09:00u tot 17:00u geopend. 

Meer info over jouw toppers outfit via onze klantenservice

Wil je meer informatie omtrent de Toppers kleding voor man en/of vrouw? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Veel plezier toegewenst bij het kiezen van jouw Toppers kleding voor de Happy Together editie van de Toppers in concert!