Toppers kleding 2022

Nr.1 in Toppers kleding

Naar de Toppers? Dit kan natuurlijk niet zonder verkleed te gaan in Toppers kleding. Toppers in concert, het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland viert dit jaar haar 15-jarig jubileum! Op 31 mei en 1 juni 2019 zal alles in het teken staan van het thema 'Happy Birthday Party The Best Of'

Kleding Toppers Dresscode 'Happy Birthday Party'

Tijdens de 15e editie zal de Toppers er weer een groot festijn van maken! Het thema is 'Happy Birthday Party The Best Of'. De Dresscode is 'ROOD' voor de tweede ring, 'WIT' voor de eerste ring en 'BLAUW' voor het veld.

Meer dan 65.000 uitgedoste partygangers in de Arena, zie jij dat al voor je? Jullie kunnen weer uit volle borst meezingen met Toppers Rene Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en nieuwkomer Jan Smit. De heupjes gaan los op een combinatie van Werelds grootste Partysongs en het allerbeste uit ons eigen kikkerlandje! En natuurlijk moet dat wel in toepasselijke toppers kleding!

Toppers kleding 2022: meer dan 350 kostuums!

Belangrijk is zoals gezegd ieder jaar weer de dressode: ook voor de Toppers kleding 2022 is er weer een gigantisch aanbod. Veel unieke, hilarische en leuke kleding voor de scherpste prijzen. Omdat het bij de 15e editie om kleuren uit ons Nederlandse vlag gaat, hebben we een zeer ruim aanbod samengesteld met fantastische rood, wit en blauw gekleure kleding en toebehoren voor de Toppers! Met meer dan 350 unieke kostuums zal je gegarandeerd slagen bij het kiezen van een leuke Toppers outfit 2022!

Toppers kleding kopen online of in onze fysieke winkel

Hierboven ziet u de verschillende categorieen voor de nieuwe Toppers in Concert editie. Een enorm aanbod aan Toppers in Concert kleding voor man en vrouw, uiteenlopende accessoires zoals pruiken, baarden, stropdassen, strikken, bretels en veel meer!

Naast het eenvoudig en snel online kopen van jouw kleding Toppers, kan je ook een bezoek brengen aan onze winkel in Enkhuizen om de themakleding voor de 15e editie te bekijken. Tevens ideaal om last-minute nog een Toppers kostuum te kunnen scoren! De Toppers in concert kleren zijn zeer scherp geprijsd. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar! 

Meer info over jouw toppers outfit via onze klantenservice

Wil je meer informatie omtrent de Toppers kleding voor man en/of vrouw? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Veel plezier alvast toegewenst bij het kiezen van jouw Toppers kleding en de Pretty in Pink editie van de Toppers in concert!