Kapiteinspak - Matrozenpak & toebehoren

Jouw Matrozenpak of Kapiteinspak scoor je hier!

Een mateloos populair verkleedthema! Want wie wil ook niet als een Nationale zeeheld verkleed gaan? Het Matrozenpak en Kapiteinspak is er in de meest uiteenlopende modellen en maten, zowel voor kind man als vrouw!

Goedkope Matrozenpak voor man, vrouw en kind!

Op zoek naar een stoer en goedkoop matrozenpak voor een man? We hebben een ruim assortiment beschikbaar in uiteenlopende modellen. Ook voor de dames zijn er vele leuke en sexy Matrozenpakjes leverbaar. Verder hebben we natuurlijk ook gedacht aan de kids, want dit verkleedthema is razend populair onder kinderen. Een stoer Matrozenpak, wie wil daar nu niet in verkleed gaan! Even het gevoel als een echte zeeheld ervaren!

Het kapiteinspak en Matrozen kostuum is ook verkrijgbaar in extra grote maten!

Bij Feestbazaar kunt u een keuze maken uit meer dan 100 unieke Kapitein kostuums voor de allerlaagste prijzen! Het is dus wel een hele moeilijke opgave om géén geschikte verkleedkleding te vinden in onze webshop! We hebben werkelijk waar aan iedereen gedacht; zowel voor de dames en heren met een maatje meer hebben we een Matrozenpak beschikbaar. Lang, stevig of juist klein, we hebben het Kapitein kostuum in alle maten! Selecteer in het productoverzicht eenvoudig uw gewenste maat aan de linkerzijde in het filtermenu.

Matrozenpak kopen online via feestbazaar.nl of in onze fysieke winkel

Naast het eenvoudig en snel online kopen van een goedkope Matrozenpak en Kapitein kostuum, kan je ook een bezoek brengen aan onze feestwinkel om de verkleedkleding te bekijken. Tevens ideaal om last-minute nog een outfit te kunnen scoren! De Marine en Kapitein kleding is zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar! Lets get the party started!

Wil je meer informatie omtrent het Matrozenpak of Kapitein kostuum? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina. Veel plezier toegewenst met jouw kapiteinspak of matrozenpak!