Schotse kleding & accessoires


Het grootste aanbod aan goedkope Schotse kleding

Schtose kleding wordt geregeld ingezet als verkleedkleding bij een themafeest. Niet gek, omdat het opvallende, niet alledaagse kleding betreft! Een mooi moment om even een andere nationaliteit aan te nemen en lekker uit je dak te gaan in een Schots pak!

De alom bekende Schotse kilt is mateloos populair

Wanneer je aan Schotland of een Schot denkt, dan komen de volgende termen continu naar voren: Whiskey, Doedelzak, Loch Ness en de typische Schotse kleding! Een van de belangrijkste onderdelen van het Schotse kostuum is natuurlijk de Schotse kilt met de bekende streepjesmotieven. Voor de dames is er ook een ruim aanbod aan Schotse kleding. De schotse rok of een compleet sexy schots pakje, alles is leverbaar!

Eenvoudig Schots kostuum online bestellen

Wat draag jij onder je schotse rok? Kousen natuurlijk! De Schotse kleding is zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Dit geldt tevens voor leuke accessoires zoals de schotse pet en bretels zijn. Last-minute een tripje naar Schotland of een Schots feestje? Bestel online je favoriete kilt en accessoires en haal je bestelling dezelfde werkdag nog op in ons magazijn! Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar!

Wil je meer informatie omtrent de Schotse verkleedkleding? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.