Rock & Roll - Jaren 50 kleding en toebehoren

De onbetwiste Nr.1 in Jaren 50 kleding

Voor je Jaren 50 Kleding slaag je zeker bij Feestbazaar! Dus, Elvis, Marilyn, Sandy en Danny: we hebben een uniek en spetterend aanbod voor jouw te gekke jaren 50 feest. Verlang je naar de tijd van de Rock 'n Roll, milkshakes en grote bonken bubble gum?

Goedkope Rock en Roll kleding voor kind, man en vrouw!

In Rock & Roll Kleding maak je van elke party een swingend feest! Pak je stoere elektrische gitaar, saxofoon en drumstel uit de kast en zet de boel op stelten.

In Rock and Roll Kleding maken mannen als een echte Elvis Presley de vrouwen gek met hun sexy heupbewegingen. Het Elvis Presley pak is er in diverse modellen en kleuren. De Elvis presley pruik mag natuurlijk niet ontbreken. Hier ook zeker geen gebrek aan bij Feestbazaar!

Vrouwen kunnen o.a. kiezen voor verleidelijke Marilyn Monroe kleding of een sexy Sandy kostuum! De Marylin Monroe outfit is zeer populair bij de dames. We hebben verschillende Marilyn Monroe kostuums beschikbaar. Natuurlijk is een bijpassende blonde pruik onmisbaar bij een Marylin Monroe outfit voor bijvoorbeeld carnaval!
 

Te gekke Grease kleding is ook leverbaar!

Met de te gekke Grease Kleding wordt het tijdens carnaval of themafeest een groot succes! Het blijkt nog altijd enorm populaire themakleding te zijn! Niet gek gezien het feit de gelijknamige filmmusical een mateloos succes was!

Maak vrouwen gek met sexy heupbewegingen in een stoer John Tavolta pak. Vrouwen lijken in Grease Kleding met blonde pruik als twee druppels water op Olivia Newton John. Het Sandy en Danny kostuum is in ruime mate leverbaar bij Feestbazaar. Kortom, Grease kleding kopen doe je bij Feestbazaar!

Jaren 50 kleding kopen online via feestbazaar.nl of in onze fysieke winkel

Naast het eenvoudig en snel online kopen van jaren 50 kleding, kan je ook een bezoek brengen aan onze feestwinkel om Rock en Roll kleding te bekijken. Tevens ideaal om last-minute nog een verkleedpak te kunnen scoren! De Jaren 50 kleding en Grease kleding is zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar! Lets get the party started!

Wil je meer informatie omtrent de Jaren 50 kleding voor kind, man en/of vrouw? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina. Veel plezier gewenst met jouw jaren 50 kleding & Rock en roll kleding!