Lampionnen

Nr.1 in goedkope lampionnen!

Op zoek naar lampionnen voor een feestje? Je lampion kopen doe je bij Feestbazaar! We hebben een ruim assortiment in alle kleuren die je maar kunt bedenken! Ga voor effen kleuren die bij elkaar passen voor een sjieke look, of kies voor lekker gek en combineer verschillende lampions met gekke prints met elkaar! Ze zijn perfect voor de aankleding van een tuinfeest. Hang er een lichtje in en naar mate de avond vordert en de duisternis invalt zullen de feestlampionnen er steeds betoverender uitzien!

 

Een groot assortiment met lampionnen in diverse kleuren, prints en vormen

We hebben lampionnen in diverse vormen in het assortiment, kies voor treklampionnen met een langwerpige vorm of voor een ronde bolvariant, of wissel deze af voor een speels effect! Kies voor lampions met een opvallende neonprint in verschillende kleuren of ga voor regenbooglampionnen, dat ziet er vrolijk uit! Liever themalampionnen in een bepaald thema? Ook die hebben we in het assortiment. Ga bijvoorbeeld voor een lampionnenset met een geslaagd of een sweet sixteen thema, of kies voor themalampionnen in het western of jaren 80 thema, alles is mogelijk! Zo vormen deze artikelen een mooie aanvulling naast de rest van de versiering van je themafeest! Naast de traditionele lampion zoals iedereen hem kent is ook de honeycomb mateloos populair, dit lijkt op een lampion maar dan zonder ruimte voor een lampje, deze zijn vaak bol- of waaiervormig en zijn ware eyecatchers! Hang ze in het midden van een ruimte en combineer ze met ballonnen voor een mooie look. Kortom, met een papieren lampion kun je alle kanten op, ze zijn voor iedere party geschikt, bekijk ons assortiment en maak snel een keuze!

 

Sint Maarten Lampionnen

Ben je op zoek naar een lampion om mee langs de deuren te gaan op Sint Maarten? Bij deze oude traditie is een mooie lampion natuurlijk onmisbaar, hiervoor verkopen we diverse gave modellen! Ga voor een enge halloween lampion met een print van een spookje of een pompoen, of kies juist voor een schattige variant in de vorm van een kikker of een clowntje, zeker weten dat er iets tussen zit voor jouw zoon of dochter! Maak de lampion compleet door een lampionstokje met een lichtje aan te schaffen, zo kan er lekker veel snoep opgehaald worden!

 

Goedkope versiering kopen bij onze online Feestwinkel!

Je bestelling kan heel gemakkelijk via onze webshop worden geplaatst, doorloop de stappen en je bent zo klaar! We beschikken over een grote eigen voorraad en kunnen je versiering daardoor razendsnel leveren! Niet verkeerd voor als je last-minute nog wat nodig hebt (je zal niet de eerste zijn!) Als je voor 20:00 uur je bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag verzonden en heb je het pakket al de volgende dag in huis! Heb je je bestelling nog sneller nodig? We kunnen indien gewenst de bestelling ook dezelfde dag al bezorgen! Als je voor 12:00 uur de bestelling plaatst in onze partywinkel, dan wordt de feest versiering nog dezelfde dag tussen 17:00 uur en 22:00 uur bezorgd! Veel plezier toegewenst met je versiering en lampionnen, dat wordt vast een geslaagde party!