Over Feestbazaar

Feestbazaar is dé onbetwiste nummer 1 voor al uw carnavalskleding en feestartikelen. Spotgoedkope prijzen, een uniek assortiment en een snelle communicatie zijn de treffende eigenschappen van ons bedrijf welke gerund wordt door een enthousiast team!

We hebben een enorm aanbod aan feestkleding in uiteenlopende maten. We beschikken tevens over vele kostuums welke geschikt zijn voor de extra kleine of grote personen. Lang, stevig of juist klein? Kleding in alle maten is leverbaar! Via de filteroptie in het zijmenu is de gewenste maat heel eenvoudig te selecteren. Vervolgens ziet u het volledige overzicht met kleding in uw geselecteerde maat.

Afhalen van een bestelling is eveneens mogelijk (maandag gesloten!). We hebben een vestiging in Enkhuizen, welke ook op zaterdag is geopend! Heeft u dus echt last minute een product nodig, dan kunt u onze winkel bezoeken en daar het product ter plekke aanschaffen zodat u in de avond alsnog de blits kan maken op het festijn! 

Ps. Houdt er echter wel rekening mee dat slechts een klein deel van het aanbod in de webshop beschikbaar is in de vestiging.

Afhaal-Vestigingsadres 
Westerstraat 62
1601AL Enkhuizen   
Afhaaldagen zijn van dinsdag t/m zaterdag, de vestiging is op maandag gesloten!

  
Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via info@feestbazaar.nl en op telefoonnummer +31 (0)228-213345 (ma-vr 9.30-12.30u & 13.30-17.00u). Het nummer waarop we te bereiken zijn in de vestiging is: +31 (0)228-314270

Feestelijke groeten,
Team Feestbazaar