Honeycombs


Honeycombs / honingraat versiering

Slingers en ballonnen zijn de meest bewandelde route als het gaat om soorten versiering. Immers, iedere ruimte is in een handomdraai omgetoverd tot een ware party zone en alles wat je nodig hebt zijn een paar slingers ter decoratie! Om de versiering echt naar een hoger niveau te tillen, zou je kunnen kiezen voor een honeycomb (ofwel honingraat) slinger. Honeycomb slingers zijn papieren bollen die, als je ze licht uit elkaar trekt, een honingraatstructuur laten zien. Je zet deze slingers vervolgens vast met een haakje of clip waardoor je een sierlijke, elegante versiering in huis hebt! Stijlvolle DIY slingers, noemen we dat.

Want je kent vast het aloude gezegde: het leven is een feestje, maar je moet wel eerst even de slingers in elkaar zetten.

Voor iedere gelegenheid

De honeycombs of honeycomb slingers bepalen de sfeer in een ruimte. Dat komt juist omdat je dit soort slinger niet iedere dag tegen komt. De honeycombs zijn er voor iedere gelegenheid. Baby geboren? Feestbazaar.nl heeft honeycombs in het zachtroze en lichtblauw. Bruiloft? Traditioneel gezien is wit een kleur die goed past bij een huwelijksfeest. Jubileum? Zilver, goud, noem het maar op, de honeycomb slingers zijn er in iedere kleur! Voor een verjaardag, geslaagd-feestje, themafeest, buurtbarbecue; Feestbazaar.nl heeft honeycombs in vrolijke, zomerse kleuren.

Daarnaast bevat het assortiment van Feestbazaar.nl:

  • Honeycomb slingers in ruitvorm
  • Honeycombs in waaiervorm
  • Honeycomb slingers in hartvorm (voor Valentijnsdag!)
  • Kerst-thema honeycomb slingers (denk aan een sneeuwman, kerstboom, kerstmuts of kerstster)
  • Speciale verjaardags-honeycombs (voor de mijlpalen 18, 30, 40 en 50 jaar)

Maar bij Feestbazaar vind je ook heel bijzondere honeycomb slingers: in de vorm van een ijsje, flamingo, ananas of toekan - voor een fijne middag aan het zwembad en tropische themafeestjes!

Waarom Feestbazaar.nl?

Het grote voordeel van Feestbazaar.nl tegenover andere shops met soortgelijke honeycomb slingers is dat ze bij Feestbazaar.nl supervoordelig zijn. Zo hebben wij deze regenboog honeycomb waaier van 45 centimeter doorsnee voor slechts € 1,95! Daarnaast doen we onze producten megasnel op de post, waardoor je de volgende werkdag al kunt genieten van je prachtige honeycomb slingers.

Gratis verzending voor bestellingen over € 50,-

Nog een voordeel: bestellen is niet alleen supermakkelijk, maar vanaf € 50,- betaal je ook nog eens nul euro verzendkosten! Als je je honeycombs bestelt op werkdagen vóór 23:59 uur, heb je deze zoals gezegd in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis. Daarnaast biedt Feestbazaar.nl ook de “same day delivery” optie: Als je je bestelling plaatst op werkdagen vóór 11:30 uur (’s ochtends), dan doet het team van Feestbazaar.nl hun uiterste best om je bestelling dezelfde dag nog te bezorgen! Betalen kan via de meeste systemen: iDEAL, PayPal, AfterPay, etc. Kijk voor een overzicht van alle betaalmethodes en de toeslagen die eventueel gelden op onze pagina voor betaalmethoden.

Extra makkelijk: je bepaalt helemaal zelf een bezorgdatum en/of afhaalpunt. Zo hoef je niet te schuiven met afspraken, mar bepaal je zelf wanneer je bestelling wordt geleverd.

Heb je ergens vragen over? Kijk dan op onze FAQ-pagina of neem contact met ons op als je vraag er niet bij staat. We helpen je graag! Veel plezier met jouw Honeycombs!