Politiepakken, Boevenpakken & Toebehoren

Een stoer politiepak voor iedereen!

Verkleed in een Politiepak is toch de droom van iedere jongen! Even een dagje alle foute boeven oppakken met behulp van je pistool, knuppel en handboeien. Ze zullen je allemaal gehoorzamen! We beschikken over een enorm aanbod voor zowel kind, man als vrouw. Voor de dames zijn er sexy politie jurkjes beschikbaar, de boef zal zich wel heel gemakkelijk overgeven!

 

Boevenpakken voor een fout feestje!

Het hele jaar braaf geweest? Dan is het toch een keer de hoogste tijd om even uit de band te springen. Niet dat dit met het Politiepak niet gebeurt, maar het boevenpak doet er zeker niet voor onder! Helemaal leuk en fout natuurlijk als je samen met je partner verkleed gaat als Politieagent en boef! De ene in een stoere politiepak en de ander in een fout boevenjurkje! Gegarandeerd een geslaagd feest!

 

Grote groepen? Korting op politie - en boevenpakken!

Bent u van plan om gezellig met een grote groep een themafeest te organiseren of te bezoeken, allemaal in een politiepak en/of boevenkostuum? Wij hebben kortingen bij grotere afname! Neem in dat geval gerust even contact met ons op. Altijd prettig om de verkleedkleding voor de laagste prijs te ontvangen! Tevens kunnen we de kostuums veelal binnen enkele dagen ook in grotere aantallen leveren dan de weergegeven voorraad in de webshop. Veel plezier toegewenst met de het politiepak en boevenpakken!