Jungle - Safari kleding & toebehoren

Nr.1 in Jungle kleding!

Even ver terug in de tijd? Een dagje doorbrengen in de Jungle? Of op Safari tocht in Afrika? Allerlei te gekke Jungle, Afrika en Prehistorie kostuums zorgen ervoor dat je een complete metamorfose ondergaat en je jezelf helemaal in kan leven in een totaal andere wereld!

Safari kleding voor kind, man en vrouw!

Ga verkleed als grotbewoner, oermens, holbewoner of safari reiziger! Neem een knuppel, bot of prehistorische hamer mee op tocht en het avontuur kan beginnen! In de jungle liggen immers zoveel gevaren op de loer, dat elk moment je laatste kan zijn. Want wordt je niet gebeten door een enge slang, dan zie je het daglicht wel voor het laatst tijdens dat gevecht tegen die stoere jongen in Holbewoner kleding. Want die lekkere banaan was toch echt van jou...Met andere woorden: de kleinste misstap of ruzie kan al jouw einde inluiden, of je nu een man of een vrouw bent. Jij leeft dus bij de dag, in een Safari kostuum!

Enorm aanbod goedkope Afrika kleding voor kind, man en vrouw!

Voor een wild feest is de Afrika kleding bij uitstek geschikt. Ga maar eens na wat er op het Afrikaanse continent allemaal leeft. Leeuwen, tijgers en vele andere enge dieren lopen er rond. In een stoer tijgerpak van Feestbazaar doe je niet voor ze onder! In een te gek Tarzan kostuum ben je niet te onderscheiden van de mensen op het Afrikaanse land. Lets get the party started!

Grote groepen? Korting op de Safari kleding!

Bent u van plan om met een grote groep een Safari feest te organiseren of te bezoeken? Wij hebben kortingen bij grotere afname! Neem in dat geval gerust even contact met ons op. Dan kan worden nagegaan welke eventuele kortingsmogelijkheid er is. Altijd prettig om de Jungle & Safari kleding voor de laagste prijs te ontvangen! Houdt u net even wat extra over voor een extra drankje!