Abraham & Sarah 50 jaar versiering

50 jaar man & vrouw versiering

De leukste en goedkoopste Abraham & Sarah artikelen vind je bij Feestbazaar! Een ruim assortiment aan feestartikelen voor de 50-jarigen tref je hier aan. Te gekke maskers, leuke versiering zoals ballonnen en vlaggenlijnen, hoeden, brillen, afzetlint en natuurlijk de opvul pop voor de Abraham en Sarah!

Abraham & Sarah versiering mateloos populair!

Zowel voor de Abraham als de Sarah is de versiering erg populair, met name het complete feestpakket. Dit pakket bestaat uit een vlag, vlaggenlijn, rozet en wensslinger. Met dit feestpakket is de viersiering in een keer compleet! De Abraham & Sarah keukenschort staat ook erg hoog genoteerd. Hiermee worden de 50-jarigen voorzien van een baywatch torzo!

Een hilarische Abraham en Sarah masker mag niet ontbreken!

Ook erg leuk zijn de maskers, waarmee op een hilarische, net iets overdreven manier wordt aangetoond dat de jarige inmiddels de 50 heeft bereikt! Zowel voor de Sarah als Abraham hebben we een zeer ruim en divers aanbod aan te gekke masker! Daarnaast zijn de funbrillen in de vorm van het getal 50 en de sjerpenhandige Abraham & Sarah feestartikelen om de 50-jarigen eenvoudig aan te kunnen wijzen! Lets get the party started!

De Abraham pop en Sarah pop als absolute eyecathcer

Wanneer er voor de versiering gezord dient te worden denkt men natuurlijk als eerste aan de Abraham & Sarah pop! Logisch, want het aankleden van dit feestartikel is al een groot feest op zich! Trek wat kledingstukken uit de kast van de jarige job en kleed de pop aan zoals de Abraham en Sarah zelf dagelijks door het leven gaan. Voorzie de Abraham - Sarah pop vervolgens van een leuke hoed, bril, ketting en masker en het kan niemand in de straat meer ontgaan dat er een nieuwe Abraham of Sarah bij is gekomen!

Versiering 50 jaar kopen online via feestbazaar.nl of in onze fysieke winkel

Naast het eenvoudig en snel online kopen van 50 jaar feestartikelen, kan je ook een bezoek brengen aan onze feestwinkel om de artikelen te bekijken. Tevens ideaal om last-minute nog leuke Abraham & Sarah artikelen en versiering te kunnen scoren! De feestartikelen zijn zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar! Lets get the party started!

Wil je meer informatie omtrent Abraham en Sarah feestartikelen en versiering? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.