Hippie - Flower Power kleding en toebehoren

Hippie kleding en toebehoren

Feestbazaar is de onbetwiste Nr.1 in Hippie kleding! De Hippie - en Flowerpower feesten zijn één van de meest populaire themafeesten. Met name door de opvallende, kleurrijke kleding en haardracht wordt deze periode met grote regelmaat als themafeest ingezet. Hierboven treft u alles aan wat u nodig heeft voor een spetterend outfit van dit fantastische thema! Flower power kleding, Hippie pruiken, brillen, haarbanden en veel meer!
 

Flower Power kleding voor kind, man en vrouw!

Neem een sprong terug naar de jaren zestig en zeventig, naar de tijd van de hippies! Voor vrouwen bieden we hippie kostuums in vele verschillende kleuren en modellen met broek of rok.  Bijvoorbeeld het altijd populaire hippie carnavalskostuum met een lange broek in bloemetjesprint en een top met uitlopende mouwen, wat erg in was in de Flower Power periode. Verder hebben we ook nog vele hippie jurkjes beschikbaar, de ene nog meer sexy dan de ander! Met een lange pruik en John Lennon bril maakt u het outift helemaal af!

Voor mannen hebben we ook genoeg keuze, zoals bijvoorbeeld het flower power kostuum met bloemtjes geprinte broek, lange gilet en hoofdband. Verder een van de vele hippie carnavalspakken bestaande uit een broek en colbert, waarmee je de blits maakt op het themafeest. Ook voor de man mag een Hippie pruik a la John Lennon, de bijbehorende bril en ketting natuurlijk niet ontbreken.

Online goedkope hippie kleding kopen

Last-minute nog een Hippie kostuum scoren? Bestel uw Flower Power outfit online en haal uw bestelling dezelfde dag af in ons magazijn in Enkhuizen! De Flower power kleren zijn zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Kortom, u zult 100% slagen bij Feestbazaar! 

Wilt u meer informatie omtrent de Flower power kleding voor kind, man en/of vrouw? Neem dan gerust contact met ons op. Graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan onderaan de pagina. Veel plezier met uw hippie kleding!