Waaiers


Nr.1 in waaiers!

De waaiers zijn een populaire accessoire bij een kostuum. Denk hierbij bvijvoorbeeld aan Spaanse of Chinese outfits. Daarnaast zijn ze ook zeer funcioneel tijdens bv. een festival wanneer het zo enorm warm is! Even wat verkoeling met de waaier! We hebben de meest uiteenlopende beschikbaar. Spaanse, Chinese, Glamour waaiers en meer. Voor ieder wat wils!

De Spaanse waaier is enorm populair

En dat is niet verrassend. Omdat er nu eenmaal veel Spaanse themafeesten plaatsvinden mag de Spaanse waaier natuurlijk niet onbreken, deze vormt namelijk de ideale aanvulling op het kostuum. Daarnaast heeft de spaanse waaier ook gewoon een  sexy en stoer uiterlijk! We hebben verschillende spaanse waaiers voorradig. En natuurlijk tegen de allerlaagste prijzen!
 

Ook de Chinese waaier mag er zijn!

Naast de Spaanse waaier is ook de Chinese waaier populair. Het wordt veelal ingezet tijdens chinese evenementen en themafeesten. De Chinese waaier is voorzien van de typische opdruk met de natuur erin verwerkt danwel de chinese tekens. We hebben diverse Cinese waaiers beschikbaar, zoals je gewend bent tegen de scherpste prijzen!
 

Waaiers eenvoudig en snel kopen online via Feestbazaar.nl

De Waaier kan snel en eenvoudig via onze webshop worden besteld. We beschikken over eigen voorraad en kunnen de waaier daardoor erg snel leveren! Voor 16u besteld, is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst de Spaanse, Chinese en Glamour waaier ook al dezelfe dag bezorgen! Voor 12.30u besteld, dan worden de waaiers nog dezelfde dag tussen 18.00u en 22.30u bezorgd!