Lenzen

Goedkope en unieke party lenzen!

We hebben een te gek assortiment aan de meest uiteenlopende party lenzen. Deze fun lenzen zijn zeer populair tijdens verschillende evenementen en themafeesten. Wat te denken van Halloween; dan is de witte party lens niet aan te slepen. Ook zijn de lenzen voorzien van kattenogen dan erg in trek! Verder doen diverse lenzen met prints het erg goed. Denk hierbij aan de spinnenweb party lenzen of de bloodshot lens.

Kleurlenzen in de meest uiteenlopende kleuren!

Daarnaast beschikken we over vele kleurlenzen. Leuk om eens een keer een andere kleur ogen te hebben! Van zombie wit tot duivels rood en van heksachtig zwart tot oceaan blauw! De kleurlenzen zijn uitermate geschikt tijdens bv. een themafeest. Daarnaast kan het dragen van de kleurlens tijdens een avondje lol ook geen kwaad!

Al onze kleurlenzen worden geproduceerd in overeenstemming met de cosmetische normen van de EU-cosmeticarichtlijn!

De party lenzen en kleurlenzen kopen online via feestbazaar.nl

De fun lenzen en kleurlenzen kunnen snel en eenvoudig via onze webshop worden besteld. We beschikken over eigen voorraad en kunnen de party lenzen daardoor erg snel leveren! Voor 16u besteld is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst de feestlenzen ook al dezelfe dag bezorgen! Voor 12.30u besteld, dan worden jouw party lenzen nog dezelfde avond tussen 18.00u en 22.30u bezorgd! Have fun!