Sprookjes & Fantasy kleding en accessoires

Unieke én goedkope Sprookjeskleding tref je hier aan!

Mooie Sprookjeskleding om je naar een andere wereld te toveren. De wereld van Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Roodkapje en tovenaars. Ontdek onze wonderlijke sprookjes kostuums en beleef een ongekende sprookjesavontuur tijdens carnaval of een themafeest! Een wereld waar elke jongen en meisje, oud of jong zich in thuis voelt. Want wie is er niet grootgebracht met deze bijzondere verhalen?

De verhalen van Pinokkio, Robin Hood, of Peter Pan. In een te gek pinokkio kostuum, robin hood kostuum of peter pan kostuum wandelen alle mannen rond in hun eigen sprookjeswereld! Vrouwen brengen die knappe mannen in hun stoere peter pan kostuum het hoofd op hol in sexy fee kleding of een leuk elf kostuum. Verder kunt u zich helemaal uitleven in de Zeemeerminnen jurk, sexy Roodkapje verkleedkleding of bijvoorbeeld een Sneeuwwitje jurk. Teveel om op te noemen!

Voor kinderen is het natuurlijk helemaal raak: ze zullen je vragen waarom ze niet elke dag in zo'n grappig kabouterpak of mooi sprookjesboek prinseskostuum naar school mogen! En niet te vergeten is de Magische heks ook nog van de partij!