Nr.1 in Sinterklaaspakken & Pietenpakken

Sinterklaas en Pieten pakken

Het grote, jaarlijkse volksfeest viert u natuurlijk samen met FeestBazaar! Voor een prachtig sinterklaaskostuum of een van de vele schitterende pieten pakken ben je hier aan het juiste adres. 


We beschikken over een zeer uitgebreid én uniek assortiment aan pietenpakken. Voor de kids zijn er mooie kostuums in allerlei modellen en prijsklassen leverbaar. Van eenvoudige, degelijke kostuums tot luxere outifs waarmee je de blits maakt op het festijn.

Een goedkope pieten pak voor kind, man en vrouw!

Naast een ruim aanbod aan pieten pakken voor kinderen, hebben we ook voor volwassenen vele, mooie pietenpakken beschikbaar. Al vanaf €35,95 beschik je over een stoer 4-delig (!) pieten pak! Naast de pakken welke zowel door man als vrouw gedragen kunnen worden, hebben we ook nog de pieten pak speciaal voor de vrouw. Deze dames pietenpakken hebben een schitterende look en pasvorm, een echte aanrader! 

Naast het sinterklaaspak en de pietenpakken hebben wij verder alle accessoires die nodig zijn om het feest compleet te maken. Pieten pruiken, veren, schmink en natuurlijk een jute zak en roe! Kortom, voor jouw sinterklaasfeest slaag je gegarandeerd bij FeestBazaar!

Pietenpak online kopen op feestbazaar.nl

Van de allerkleinste pietjes tot de oude kindervriend Sinterklaas; voor iedereen is er een kostuum! Pietenpakjes in het rood, blauw, geel, groen, je kunt het zo gek niet bedenken. De Pieten outfits zijn zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Per ongeluk de intocht vergeten in je agenda te zetten? Geen zorgen! Bestel online jouw favoriete pietenpak op de website en haal je bestelling dezelfde werkdag nog op in ons magazijn. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar!

Wil je meer informatie omtrent de Pietenpakken? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina. Veel plezier bij het kiezen van een geschikte Pietenpak!