Nr.1 in Sinterklaaspakken & Pietenpakken

Sinterklaas en Pieten pakken

Het grote, jaarlijkse volksfeest viert u natuurlijk samen met FeestBazaar! Voor een prachtig sinterklaaskostuum of een van de vele schitterende pieten pakken ben je hier aan het juiste adres. 


We beschikken over een zeer uitgebreid én uniek assortiment aan pietenpakken. Voor de kids zijn er mooie kostuums in allerlei modellen en prijsklassen leverbaar. Van eenvoudige, degelijke kostuums tot luxere outifs waarmee je de blits maakt op het festijn.

Een goedkope pieten pak voor kind, man en vrouw!

Naast een ruim aanbod aan pieten pakken voor kinderen, hebben we ook voor volwassenen vele, mooie pietenpakken beschikbaar. Al vanaf €35,95 beschik je over een stoer 4-delig (!) zwarte pieten pak! Naast de pakken welke zowel door man als vrouw gedragen kunnen worden, hebben we ook nog de zwarte pieten pak speciaal voor de vrouw. Deze dames pietenpakken hebben een schiterende look en pasvorm, een echte aanrader! 

Naast het sinterklaaspak en de pietenpakken hebben wij verder alle accessoires die nodig zijn om het feest compleet te maken. Pieten pruiken, veren, schmink en natuurlijk een jute zak en roe! Kortom, voor uw sinterklaasfeest slaagt u gegarandeerd bij FeestBazaar!

Het kopen van jouw Pietenpak kan zowel online als in onze fysieke winkel

Naast het eenvoudig en snel online kopen van een mooie pieten pak kan je ook een bezoek brengen aan onze feestwinkel om de pieten pakken te bekijken. Tevens ideaal om last-minute nog pieten kleding te kunnen scoren! De Pieten outfits zijn zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar!

Wil je meer informatie omtrent de Pietenpakken? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina. Veel plezier bij het kiezen van een geschikte Pietenpak!