50 Jaar Getrouwd


50 jaar getrouwd? Een jubileum met een gouden randje

Hulde aan het gouden paar! Jullie zijn een halve eeuw samen (als je het zo zegt lijkt het wel héél lang). Dit huwelijksjubileum heet doorgaans het “gouden huwelijk”. Op Feestbazaar.nl vind je een ruim assortiment aan feestartikelen met een gouden thema, van slingers, vlaggen, afzetlint, spandoeken, banners en nog veel meer. De meest voorkomende themakleur is goud, maar natuurlijk is er van alles mogelijk.


50 jaar getrouwd: slingers nodig?

Je kent het gezegde vast wel: het leven is een feestje,  maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Dat is gelukkig zo gepiept als je de versiering koopt via feestbazaar.nl!

Om het feest van het gouden bruidspaar helemaal af te maken, kun je bijvoorbeeld denken aan:

Ben je op zoek naar inspiratie om een ruimte mooi aan te kleden of je vrienden, familie of buren te verrassen met een feestje? Bij Feestbazaar.nl hebben we een ruim assortiment feestartikelen en items om je feest te vieren zoals jij dat wilt.


Dit zeggen de experts

Wat is het geheim van zo’n lang, gelukkig huwelijk? We hebben online verschillende tips en adviezen gevonden  van koppels die al jaren samen zijn. Hieronder lichten we er een paar uit:

Hou de humor erin

Humor is een ontzettend sterk geheim wapen tegen veel kwaaltjes. Zolang je nog met (en om) elkaar kunt lachen, een geintje uithalen en leuke dingen blijft ondernemen, blijft het geluk in jullie huwelijk. Ga bijvoorbeeld samen eens in een te gekke outfit naar een feestje! Neem jezelf vooral niet te serieus

Blijf altijd communiceren

Natuurlijk ken je elkaar door en door als je vijftig jaar samen bent. Je hebt aan een blik of een half woord genoeg en je begrijpt elkaar volkomen. En toch is het zonder woorden of met een half woord ook zo stil in huis, nietwaar? Spreek je wensen uit, krop je irritatie niet op, blijf praten. Net zo gezellig.

Steun elkaar
Je bent al een halve eeuw een team, in voor- en tegenspoed, in ziekte en gezondheid. Dat was niet gelukt zonder elkaars volle steun. Samen hebben jullie misschien wel kinderen grootgebracht, hebben jullie reizen gemaakt, mooie momenten meegemaakt, verdriet gedeeld en obstakels overwonnen. En, wellicht met een beetje extra steun in de vorm van een wandelstok, gaan jullie verder. Samen, zij aan zij.


Ook jullie 50 jarig huwelijk vier je met Feestbazaar.nl

Voor ieder jubileum heeft Feestbazaar.nl de perfecte versiering. Stijlvol en feestelijk, voor ieder wat wils. De service van Feestbazaar.nl is snel en betrouwbaar: zo kun je bij ons bijvoorbeeld kiezen voor next-day delivery én bij bestellingen van meer dan € 50,- betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Feestbazaar.nl accepteert de meeste betaalmiddelen. Heb je een vraag? Bekijk de FAQ of neem contact op met ons team. Wij helpen graag! Veel plezier met jouw 50 jaar getrouwd decoratie!