Cowboy kleding en accessoires

Cowboy kleding & Cowgirl outfit

Ook voor de meest uiteenlopende goedkope Cowboy kleding ben je bij Feestbazaar aan het juiste adres! Vele verschillende modellen met uiteenlopende prints aan Wild West kleding is beschikbaar!

De Cowboy (letterlijk 'Koeienjongen') was een persoon die de veekuddes op de uitgestrekte vlaktes in de Verenigde Staten in de periode van het Wilde Westen moest bewaken en opdrijven. Dankzij het stoere en unieke voorkomen van de Cowboy, zijn de Cowboyfeesten hedendaags zeer populair. De cowboyhoed, bandana, laarzen en lasso zijn belangrijke onderdelen van de uitrusting.

 

Een Cowboy kostuum voor kind, man en vrouw!


Feestbazaar heeft alles beschikbaar voor een te gek cowboy verkleedfeest. Van een stoer Cowboy kostuum voor heren, tot een sexy Cowgirl outfit voor de dames. Ook voor de kids is er een spectaculair aanbod Cowboy kleding. Heeft u altijd al eens gewild om een cowboy te zijn, dan kan Feestbazaar u daar zeker bij helpen!

We weten veel over cowboys van western films waar het Wilde Westen altijd centraal staat. Het Wilde Westen wordt weergegeven als een land vol cowboys, goudzoekers, pelsjagers en ontdekkingsreizigers, waarin nog geen wetten golden zoals in de "beschaafde" wereld aan de oostkust van de VS, waar de naar het Wilde Westen trekkende kolonisten meestal vandaan kwamen.

Dankzij de western films zijn er stereotypes van cowboys en indianen ontstaan, die nu als voorbeeld worden genomen tijdens carnaval en themafeesten. Enkele personen die sterk met het Wilde Westen worden geassocieerd zijn Jesse James, Billy the Kid, Buffalo Bill, Wild Bill Hickok, Al Swearengen, Wyatt Earp, Roy Bean en Davy Crockett. Wilt u ook een Billy the Kid worden en een soortgelijk Cowboy outfit dragen? Geen probleem! Bekijk snel het enorm uitgebreide assortiment aan Cowboy kleding hierboven en u slaagt 100%!