Ridderpak - Musketierspak & toebehoren

Ridderpak - Musketierspak

De leukste en goedkoopste ridder kleding tref je hierboven aan! Een te gek Ridder kostuum voor zowel kind, man als vrouw is leverbaar. Een enorm assortiment aan stoere ridderpakken en accessoires hebben we in het assortiment.

De Ridderpak is toch wel veelal de droom van iedere jongen. Met het stoere en adelijke voorkomen steel je de harten van vele sexy jonkvrouwen! Met de schitterende Ridder kleding van Feestbazaar kan iedereen zich omtoveren tot Ridder! En dat was vroeger wel anders, toen moest je uit een adellijke familie komen en rijk zijn. Tevens moest je jezelf kunnen bewijzen in de strijd!

Een Ridder was een soldaat te paard en daarom was de nodige bescherming geen overbodige luxe. De paard hebben wij niet voorradig, echter met het schild, de harnan, ridderhelm en zwaard kom je al een heel eind! Reken maar dat ze je als volwaardig zullen ontvangen in het complete ridder kostuum.

Een Ridderhelm en zwaard voor de finishin touch!

Om het Ridder outfit compleet te maken mogen de harnas, zwaard en helm natuurlijk niet ontbreken. Tevens hebben we leuke ridderversiering als vlaggen en ballonnen. Lets get the party started, terug naar de middeleeuwen!

Ook een te gek Musketierspak scoor je bij Feestbazaar!

Ook voor de Musketiers liefhebbers is er een spectaculair aanbod! De Musketier was een soldaat bewapend met een Musket. Dit is een handdvuurwapen uit de 16e en 17e eeuw. Het was het eerste draagbare vuurwapen dat veelvuldig werd gebruikt in het slagveld. Omdat de Musket niet snel geladen kon worden en achter elkaar kon vuren, was de Musketier ook bewapend met een degen en later een sabel.

De Musketierskleding is voor jong en oud beschikbaar. In het Musketierspak kom je erg goed voor de dag bij het Middeleeuwse verkleedfeest! Met de bijbehorende accessoires zoals de Sabel en Musketiers hoed zal het feest 100% slagen!