Leuke en goedkope Confetti!

Nr.1 in Confetti!

Er is niets dat duidelijker maakt dat er een feestje is dan wanneer er confetti in de lucht wordt geschoten. Als er tijdens een concert of festival vrolijk gekleurde papiertjes over je neerdalen, word je daar alleen maar vrolijk van!


Verschillende soorten confetti

Traditionele ronde, kleurrijke confetti, vrolijke streamers of een confettikanon; Het is te koop in allerlei soorten, kleuren, maten en vormen. Zo maak je van jouw bijzondere moment pas echt een feestje. Bij Feestbazaar.nl vind je onder andere confetti kanonnen, confetti ballonnen of bulk zakken (voor de extra grote feestjes). Je kunt alle kanten op met de confetti van Feestbazaar.nl. We hebben confettiballonnen met alle kleuren van de regenboog in ons assortiment. Blauw of roze confetti voor een geboorte? Of de kleur Goud of zilver voor een jubileum? Roze en rood voor Valentijnsdag (met of zonder mini hartjes)? Of chique confetti ballonnen met zwart, goud en zilver voor een feest als Oud en Nieuw? Wat de gelegenheid ook is, met confetti ballonnen maak je het feest helemaal compleet. Vergeet niet om het netjes op te ruimen met een stofzuiger als je een ballon laat knappen!

Gender reveal confetti

Een Gender Reveal Party (het onthullen van het geslacht van je ongeboren baby) is één van de vele feestelijke tradities die is komen overwaaien vanuit Amerika. Naast typisch Amerikaanse tradities als bijvoorbeeld een babyshower, babymoon of cake smash. Een confetti popper of kanon met blauwe of roze papiersnippers is een feestelijke manier om vrienden en familie te laten weten of het kindje een jongetje of een meisje is (Let bij het kopen wel goed op of je de juiste gender reveal knaller aanschaft om vervelende vergissingen te voorkomen.

Confetti kanon

Een echte knaller op jouw feest is natuurlijk het confetti kanon. Met één knal schiet je een enorme hoeveelheid de lucht in om je feestje te vieren. Of dat nou een huwelijksfeest waarbij het ja-woord feestelijk wordt ingeluid, een verjaardag (yes, weer een jaar erbij!) een eerder genoemde gender reveal, vieren dat iemand is geslaagd voor zijn studie of rijbewijs, noem het maar op. Niets is zo veelzijdig als een party popper. Tip van ons: ruim de confetti wel weer netjes op als het feestje is afgelopen. Je wilt immers niet weken later nog steeds papiersnippers vinden in je hoogpolig tapijt.

Milieuvriendelijke opties

Plastic confetti of folie confetti kun je beter niet buiten in de natuur gebruiken. Papiersnippertjes die je zelf maakt van iets uit de natuur is dan misschien een goed idee. Zo zijn er milieuvriendelijke alternatieven die je zelf maakt met bladeren en een perforator (voor als je je verveelt, heb je meteen iets te doen).

Wat je ook viert en hoe je het ook viert, laat het feestterrein altijd zo netjes mogelijk achter.

Gratis verzending voor bestellingen over € 50,-

Feestbazaar wil het graag zo makkelijk mogelijk voor je maken om een goed feestje te houden. Niet alleen is bestellen super eenvoudig, maar bestellingen vanaf € 50,- worden ook nog eens gratis verzonden! Als je jouw artikelen bestelt voor 23:59, heb je die in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis. En heb je echt een noodgeval: bestel dan op werkdagen vóór 11:30 uur en kies voor “same day delivery”. Wij doen dan onze uiterste best om je emergency confetti dezelfde dag bij jou thuis te bezorgen! Extra makkelijk: je bepaalt helemaal zelf een bezorgdatum en/of afhaalpunt. Zo hoef je niet te schuiven met afspraken, maar bepaal je zelf wanneer je bestelling wordt geleverd.

Betalen kan via de meeste systemen: iDEAL, PayPal, AfterPay, etc. Kijk voor een overzicht van alle betaalmethodes en de toeslagen die eventueel gelden op onze pagina voor betaalmethoden.

Heb je toch nog ergens vragen over? Kijk dan op onze FAQ-pagina of neem contact met ons op als je vraag er niet bij staat. We helpen je graag met vragen over confetti en meer!