Viking kleding & toebehoren

De Vikingen of Noormannen waren (en hun nakomelingen zijn) Scandinavische bewoners van Zuid-Noorwegen, Zweden en Denemarken. In veel gevallen wordt onderscheid gemaakt tussen beide termen, waarbij de term Noormannen staat voor de gehele bevolkingsgroep, terwijl met de term Vikingen slechts het zeevarende deel van die groep wordt bedoeld dat vanuit Scandinavië Europa introk.

Het kan zijn dat u wordt uitgenodigd voor een verkleed feest waarbij je even terug in de tijd moet gaan. Dus in dat geval even geen tierelantijnen of overbodige luxe voor u. En welk kostuum komt dan beter van pas dan een Viking pak?

Want in een Viking kostuum kun je de oerdriften even de vrije loop laten, en drinken, eten en plunderen zoals u nooit eerder heeft gedaan. Dat verwachten al die andere gasten zelfs, als ze uw Viking outfit zien! Want in deze Viking kleding ziet u er lekker robuust uit, of u nu een man of een vrouw bent. En niet alleen voor volwassenen, maar ook voor jongens en meisjes hebben we in onze webshop Viking kleding genoeg.

Dus waar wacht u nog op? Hierboven treft u viking pakken voor zowel dames, heren als kinderen aan. Bij het viking kostuum mag natuurlijk de vikingshelm en pruik niet ontbreken zodat u voor de goedkoopste prijs als stoerste viking op pad gaat!