Charleston kleding & Jaren 20 accessoires

Charleston en Jaren 20 kleding

De roerige jaren 20, zoals deze zeer bewogen periode bekend staat, heeft voor epische momenten gezorgd in de moderne geschiedenis waar karakters en stereotypes in voorkomen die alleen kenmerkend voor die tijd zijn. Wilt u ook even in de jaren 20 duiken, dan kunt u eenvoudig een van de vele jaren 20 kostuums bestellen en u ziet er exact zo uit zoals in deze periode. Ideaal voor een speciale gelegenheid zoals carnaval of een themafeest.

Korte rokken, hoeden, kort haar, rode lipstick, charleston, colbertkostuums, Coco Chanel; sleutelwoorden die kenmerkend zijn voor de jaren 20 gaven het leven een nieuwe impuls na de Eerste Wereldoorlog. Jaren 20 kleding staat voor vrijheid, blijheid, optimisme en voorspoed. In de jaren 20 bloeide het uitgaansleven volop, met mooi variété en leuk theater. Daar hoort een mooi jaren 20 kostuum bij! Ook vandaag de dag stelen vrouwen de show in zo'n erotisch showgirl kostuum. In deze sexy jaren 20 kleding ga je lekker los op de Charleston!

Charleston jurk & Flapper jurk

Voor vrouwen hebben we diverse jaren 20 kostuums in verschillende kleuren en maten. De Charleston en jaren 20 kostuums voor vrouwen zijn tegelijkertijd elegant en sexy. Natuurlijk is een hoofdband met een veer erop onmisbaar bij een jaren 20 outfit. Kies ook gepaste schoenen om gemakkelijk een Charleston dansje te doen.

De leukste Charleston kleding treft u bij ons aan! Lets get the party started!

Jaren 20 kleding eenvoudig online bestellen via feestbazaar.nl

Staat er vanavond al een Great Gatsby of Peaky Blinders feest op de planning? Bestel snel en eenvoudig de gewenste kostuums, accessoires en versiering online op feestbazaar.nl en haal dezelfde dag jouw bestelling nog op in ons magazijn! De Charleston kostuum, Flapper jurk en andere Jaren 20 kleding is zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar! 

Wil je meer informatie omtrent de Charleston kleding? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.