Rozenblaadjes


JOUW BENODIGDE ROZENBLAADJES BIJ FEESTBAZAAR

Op zoek naar leuke tafeldecoratie, knutsel materiaal om iets om zoals confetti te kunnen gebruiken? Kies dan de rozenblaadjes van Feestbazaar! Deze leuke en mooie rozenblaadjes kan je gebruiken voor een hoeveelheid van gelegenheden. Je kan ze bijvoorbeeld voor een bruiloft gebruiken om naat het bruidspaar te gooien, of wil je gewoon iets om een bepaalde sfeer wat romantischer te maken? Dan zijn onze rozenblaadjes ook zeker geschikt. Je zal met deze blaadjes zeker altijd goed zitten, voor welke sfeer je ook gaat.

 

MEERDERE KLEUREN OM TE COMBINEREN

We weten natuurlijk dat rozenblaadjes meestal rood zijn, maar waarom zouden we daar ons aan limeteren voor ons feest? We bieden meerdere kleuren rozenblaadjes aan waardoor je gewoon jouw favoriete kleur kan kiezen of iets wat beter bij je thema past. De blaadjes zijn gemaakt van katoen en hebben een afmeting van 4,5 cm x 4 cm. In een verpakking zitten 144 blaadjes om te gebruiken op wat voor manier dan ook. Je kan ze ook combineren met veel van onze andere decoratie artikelen zoals ballonnen, confetti, slingers en nog veel meer!

 

EENVOUDIG EN SNEL BESTELLEN BIJ FEESTBAZAAR

Bij Feestbazaar bieden we een snelle en eenvoudige manier om al jouw feestartiklen te kunnen bestellen. Als je op maandag tot en met vrijdag vóór 20.00 uur besteld, zorgen wij dat het dezelfde dag al ons magazijn verlaat waardoor je het de volgende dag al in huis kan verwachten. Heb je het al eerder nodig? kies dan voor same day delivery en als je dan vóór 12.00 uur op maandag tot en met vrijdag besteld, dan kan je het nog dezelfde avond in huis verwachten. Heb je vragen over het product of heb je een bepaald artikel in een grote oplage nodig? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor je kunnen betekenen en of we de wensen voor je kunnen realiseren. In ieder geval kan je verzekerd zijn dat je jouw rozenblaadjes snel en goed zult ontvangen.