Vacatures/Stages

-Magazijn medewerk(st)er webwinkel (nieuw! September 2018)

In verband met de toenemende drukte zijn wij voor ons magazijn in Enkhuizen per direct op zoek naar versterking. Er zijn Parttime (ideaal voor scholieren/studenten) en Fulltime mogelijkheden!

Ben jij flexibel inzetbaar (niet enkel overdag, ook in avond en/of weekend) en woonachtig in de omgeving van Enkhuizen? Reageer dan snel! Geef in je reactie graag gelijk even aan hoeveel uur per week je minimaal beschikbaar bent.

Taken van deze functie als magazijn medewerk(st)er webwinkel zijn o.a.:
-Orders verwerken
-Up to date houden van de voorraad
-Ontvangst en verwerking inkomende goederen 
-Magazijn ordenen
-(Lichte) administratieve werkzaamheden

Geinteresseerd?
Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur je motivatie en CV naar robert@feestbazaar.nl t.a.v. Robert Cortie-Online marketeer

Functieomschrijving

Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor het bedenken, inrichten, monitoren en optimaliseren van onze online campagnes. Je zet tools en kanalen in zoals Google Adwords, Microsoft Bing, social media, e-mail - en affiliate marketing, retargeting en prijsvergelijkers. Door jouw expertise weet je kwalitatieve traffic naar de site te genereren en een optimale conversie te realiseren. Je voornaamste focus ligt op zoekmachine adverteren (Adwords/Bing) en webanalytics (Google analytics). Je beheert de budgetten en op basis van rapportages optimaliseer je de campagnes en ROI.

Je werkt grotendeels zelfstandig en bespreekt doelstellingen en ontwikkelingen met de marketing manager. Doordat je de laatste marketing trends en ontwikkelingen op de voet volgt, weet je precies welke kansen we bij Feestbazaar nog kunnen benutten. Samen gaan jullie voor een optimaal resultaat.


Wij vragen

 • Minimaal HBO werk – en denkniveau
 • Minimaal 2-3 jaar ervaring als online marketeer
 • Ruime kennis van Adwords, Bing en Analytics
 • Ervaring met prijsvergelijkers, affiliate- en e-mail marketing, retargeting en feed optimalisatie is een pré
 • Sterk analytisch inzicht en liefde voor data
 • Groot enthousiasme voor online marketing
 • Minimale beschikbaarheid van 32-40 uur per week


Wij bieden

 • Uitstekend salaris (afhankelijk van kennis en kunde)
 • Bonusregeling (prachtige resultaten worden beloond)
 • Prima secundaire voorwaarden
 • Mogelijkheid tot flexibel werken
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Uitdagende, veelzijdige functie met veel vrijheid
 • Werken in een prettige en informele werksfeer


Bedrijfsprofiel

Feestbazaar is een toonaangevende webshop op het gebied van verkleedkleding en feestartikelen. We leveren meer dan 13.000 unieke producten uit eigen voorraad aan particulieren, bedrijven, verenigingen en overheid. Naast feestbazaar.nl exploiteren we diverse niche shops met producten uit dezelfde branche. Met een team van 10-15 personen (afhankelijk van seizoen) werken we vanuit een mooi bedrijfspand op het Schepenwijk in Enkhuizen. Hierin bevindt zich zowel het kantoor als magazijn waar de bestellingen worden verwerkt en verzonden. De locatie is zeer eenvoudig te bereiken met fiets, auto en openbaar vervoer. Tevens tevens hebben we voldoende eigen parkeergelegenheid!
 

Geinteresseerd?
Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur je motivatie en CV naar robert@feestbazaar.nl t.a.v. Robert Cortie-Op zoek naar een stageplek?

Feestbazaar is een erkend leerbedrijf en biedt stagemogelijkheden voor diverse opleidingen. Momenteel hebben wij ruimte voor de onderstaande opleidingen:

-Logistiek medewerker 
-Commercieel medewerker
-Medewerker marketing en communicatie

Op de website van stagemarkt.nl en s-bb.nl vind je meer info over de stageplaatsen. Interesse? stuur dan je sollicatiebrief naar robert@feestbazaar.nl en wellicht nodigen we je snel uit!