Vacatures/Stages

- CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (32-40 uur)

Wat ga je doen?
Dagelijks zijn er vele klantcontacten op de Customer Service Afdeling van Feestbazaar. Jij staat hierbij klanten te woord, via telefoon, chat, email en aan de balie. Dat kunnen vragen zijn over een bestelling, zending, retour, over het gebruik van producten, van alles! Jij bent degene die onze klanten voorziet van antwoorden op al hun vragen. Dit doe je samen met je collega’s van het customer service team op ons kantoor in het mooie Enkhuizen!

Wat houdt jouw functie in?
Als Customer Service Medewerker ben jij het aanspreekpunt voor onze bestaande en nieuwe klanten. Je handelt vragen af via telefoon, e-mail, chat en social media. Je kunt klantgericht denken en werken. Klanttevredenheid staat bij jou bovenaan je prioriteitenlijst. Met jouw servicegerichtheid, inlevingsvermogen en enthousiasme los je moeiteloos problemen op.

Naarmate jij je draai binnen ons team hebt gevonden en enige ervaring hebt opgedaan, zal je ook in aanraking komen met enkele andere taakaccenten waaronder het inkopen van producten en diverse administratieve werkzaamheden.

Wat zijn je werktijden?
De Customer Service Afdeling is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 22.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Doordeweeks werken we in twee tijdsblokken; 08.30-17.00 en 14.00-22.30 uur. Omdat jouw werkzaamheden ook wisselend in de avond en in het weekend kunnen plaatsvinden, is een flexibele beschikbaarheid niet onbelangrijk.

Wat vragen wij van jou?
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
- Je bent vlot en gewend te werken met Office en E-mail.
- Je kunt goed multitasken.
- Je helpt graag anderen;
- Je bent flexibel en stressbestendig;
- Je hebt minimaal een MBO werk/denk niveau.
- Je kan zowel in teamverband als zelfstandig prima functioneren.

Wat bieden wij?
Feestbazaar biedt je een leuke baan in een dynamische, feestelijke branche. Je komt in een jong team terecht met enthousiaste collega’s. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een mooie personeelskorting op onze producten!

Kortom:
Een leuke, uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf met ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Je bent werkzaam in een branche waarin veel ontwikkelingen zijn, het op diverse momenten in het jaar erg hectisch is, de tijd vliegt en het nooit saai is!

Hebben wij je interesse gewekt?
Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en je CV. Deze kan gestuurd worden naar [email protected]

- MAGAZIJN MEDEWERK(ST)ER WEBWINKEL (24-40 uur)

Voor ons magazijn, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s! Collega’s die het leuk vinden om, naast de logistieke werkzaamheden zoals order-picken en leveringen van onze leveranciers ontvangen, het ook leuk vinden om met feestelijke producten te werken. Je ziet bij ons namelijk allerlei vrolijke items voorbij komen. Van mooie (biologisch afbreekbare) ballonnen tot leuke kostuums! Een feest om mee te werken dus.

Wat is de functie? 
Het magazijn van Feestbazaar is het hart van ons bedrijf. Iedere dag vertrekken hiervandaan honderden feestelijke bestellingen naar klanten in Nederland en België. Deze orders moeten daarvoor uit het magazijn worden gepickt en worden verpakt. Maar ook binnenkomende leveringen van onze leveranciers op de juiste plek leggen en het magazijn op orde houden behoren tot de taken. En natuurlijk alle andere werkzaamheden die bij een magazijn horen zoals bijvoorbeeld het verwerken van retouren.

Wie ben jij? 
Je hebt er oprecht plezier in om met zorg onze producten te picken en orders te verwerken. Je bent erg nauwkeurig. Het is erg belangrijk dat het juiste product in de juiste doos wordt gestopt. Dit klinkt gemakkelijker dan het in praktijk vaak is ;-) Verder ben je:

- Flexibel
- Nauwkeurig
- Een aanpakker
- Stressbestendig
- Iemand die bijdraagt aan een prettige werksfeer
- Iemand met ervaring met het werken in een webshop (pre)

Wat bieden wij?
Een prettige werkomgeving waarbij ruimte is voor alle soorten mensen; van jong tot oud. Je werkt vrij zelfstandig en tegelijk in teamverband als onderdeel van het logistieke team.

De baan die wij bieden is voor 3 tot 4 dagen per week, waarvan 1 dag in de avond. Houd er verder wel rekening mee dat in het hoogseizoen en bij vakantie dit kan oplopen naar meer dagen/ uren.

Heb je interesse?
Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur je motivatie en CV naar [email protected] t.a.v. Bryan Dammers.

- MAGAZIJN MEDEWERK(ST)ER BIJBAAN/STUDENT

Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan? Bij Feestbazaar ben je onderdeel van een gezellig team van magazijnmedewerkers. Samen zorgen we ervoor dat alle magazijnwerkzaamheden snel en soepel verlopen. Hierbij kan je denken aan het inpakken en picken van orders, het registreren van ontvangsten of het verwerken van retouren. Genoeg werkzaamheden in een leuke, schone en feestelijke omgeving!

Wat zijn de werktijden?
Er wordt in ons magazijn de hele week gewerkt van maandag t/m zondag. Maandag t/m vrijdag van 7:30 – 23:00 uur en in het weekend van 9:00 – 17:00 uur. In verschillende diensten zorgen we er binnen deze werktijden voor dat alle werkzaamheden aan het eind van de dag afgerond zijn en dat alle pakketten zijn verstuurd. Je wordt in overleg binnen deze werktijden ingedeeld.

Wat vragen wij?
-
Er is geen minimale opleiding vereist.
- Je bent klaar voor fysiek magazijnwerk.
- Je bent flexibel inzetbaar

Ben jij de perfectie kandidaat om ons te versterken? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur je motivatie en CV naar [email protected] t.a.v. Bryan Dammers.

- Op zoek naar een stageplek?

Feestbazaar is een erkend leerbedrijf en biedt stagemogelijkheden voor diverse opleidingen. Momenteel hebben wij ruimte voor de onderstaande opleidingen:

- Logistiek medewerker
(vanaf MBO niveau 2)

- Commercieel medewerker
(vanaf MBO niveau 3)

- Medewerker marketing en communicatie
(vanaf MBO/HBO niveau 4)


Op de website van stagemarkt.nl en s-bb.nl vind je meer info over de stageplaatsen. Interesse? stuur dan je sollicatiebrief naar [email protected] en wellicht nodigen we je snel uit!