Tiroler Oktoberfest kleding & toebehoren

Tiroler & Oktoberfest kleding

Feestbazaar is de onbetwiste nummer 1 in Tiroler kleding & Oktoberfest kostuums. Staat er een Tiroler party op het programma? Dan bent u voor dit populaire themafeest bij Feestbazaar aan het juiste adres!

We hebben een spectaculair assortiment met een enorme keuze aan Tiroler kleding en accessoires. Lederhosen, Dirndls, sexy Tiroler jurkjes, hotpants en veel meer Oktoberfest kleding treft u hierboven aan. De Heidi pruik, grijze wolvilt hoed en oktoberfest bretels mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Ga in een stoere lederhose of sexy Dirndl naar het Tiroler feest!

De Tiroler feesten zijn een van de meest populaire themafeesten. Overal in het land vinden wekelijks party's plaats waarbij dit thema centraal staat! Niet gek gezien de sfeer, de mannen in hilarische Lederhosen en de dames in sexy Tiroler jurkje, vrolijke muziek en natuurlijk veel bier! Als u het groots aan wilt pakken kunt u een bezoek brengen aan het grootste Bierfestival ter wereld, namelijk het Oktoberfest in Munchen!

Grote groepen? Korting op de Tiroler kleding!

Bent u van plan om met een grote groep een tiroler feest te organiseren of te bezoeken? Wij hebben kortingen bij grotere afname! Neem in dat geval gerust even contact met ons op. Altijd prettig om het tiroler pak voor de laagste prijs te ontvangen! Houdt u net even wat extra over voor bier en braadworst! Veel plezier toegewenst met jouw tiroler kleding!