Piratenkleding & toebehoren

Piratenpakken en toebehoren!

Te gekke Piratenkostuums en accessoires voor jong en oud treft u bij ons aan! Zowel voor man en vrouw als jongen en meisje hebben we een enorme keuze aan stoere piratenpakken. Tot wel 7-delige kostuums waarbij werkelijk waar niets ontbreekt! Een piratenjas, Vest, Manchetten, Broek, Riem, Schoenhoezen, Hoed en Ooglapje maken hier deel van uit. Natuurlijk kan je ook gewoon kiezen voor een vlot en flitsend 3 of 4-delig outfit! Ook aan accessoires niets tekort. Pruiken, zwaarden, kettingen, alles is verkrijgbaar om het feest compleet te maken!

Een piratenpak a la Jack Sparrow!

Piraten en piratenkleding is al jarenlang enorm populair in Nederland en de rest van de wereld. Dat is mede te danken aan de blockbuster film “The Pirates of the Caribbean“ waarin Jack Sparrow en alle andere piraten een grote avontuurlijke indruk maken op jong en oud. De eerste film van “The Pirates of the Caribbean” bracht wereldwijd 653 miljoen dollar oin het laatje. Het succes van deze film was en is nog steeds in onze dagelijkse leven te zien, want een piraat worden of piratenkleding dragen is een van de populairste items in ons land. 

Jouw Piratenpak online kopen via Feestbazaar.nl of in onze fysieke winkel

Naast het eenvoudig en snel online kopen van jouw Piratenpak, kan je ook een bezoek brengen aan onze feestwinkel om de Piratenkleding te bekijken. Tevens ideaal om last-minute nog een Piratenpak te kunnen scoren! De verkleedkleding is zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar!

Ga verkleed als de charmante piraat Jack Sparrow of als een sexy en gevaarlijke pirate zoals Angelica (Penelope Cruz in “The Pirates of the Caribbean 4”). Voor zowel man, vrouw als kind zal u zeker weten een te gek en stoer piratenpak vinden. Let's get the party started!