Helium tank


Populaire Helium tank!

Helium Ballonnen zijn helemaal in! Normaal gesproken moet je naar een winkel of bedrijf toe om je ballonnen te laten vullen. Maar zou het niet ideaal zijn als je dit zelf kon doen? Dit kan met een Helium tankje! Deze kun je eenvoudig bestellen op onze website, maximale feestvreugde met veel gemak! Ook is er een optie om jouw ballonnen door ons te laten vullen met Helium, zodat je ze opgeblazen ontvangt en er niets meer aan hoeft te doen!

Wat is helium, is het brandbaar?

Helium is een reukloos en kleurloos edelgas dat na waterstof het meest voorkomende element in het universum is. Helium is niet brandbaar en niet giftig en wordt onder hoge druk in stalen of aluminium cilinders bewaard. Helium is lichter dan lucht waardoor het stijgt en het dus een ideaal middel is om ballonnen de lucht in te laten gaan! 

Helium is zoals gezegd niet brandbaar! Sterker nog, helium verdrijft zuurstof (een belangrijk onderdeel bij brand) waardoor het zelfs brand dovend is (Helium is echter geen blusmiddel)! 

Maak je ballonnen zelf zwevend en ga een Helium Tankje kopen!

Helium ballonnen zorgen voor meer sfeer dan 'gewone' ballonnen. Het zwevende effect ziet er te gek uit, al je vrienden zullen opkijken van de helium ballonnen! Met een van onze helium tanks kun je eenvoudig zelf de ballonnen vullen. Kies voor een exemplaar voor 50 ballonnen als je een grote zaal wilt versieren! Liever wat minder? Kies dan voor de tank geschikt voor 30 ballonnen of het helium tankje voor 10 ballonnen. Voor ieder wat wils!

 

Eenvoudig en snel helium ballonnen vullen

Onze helium tanks werken zeer eenvoudig en beschikken over een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Helium kopen is voor iedereen geschikt, de ballonnen opblazen is helemala niet moeilijk! Binnen enkele minuten heb je je helium ballonnen opgeblazen en kan het feest beginnen. En dat is maar goed ook, want het is het beste om de ballonnen vlak voor de party op te blazen, zo creëer je een maximaal zwevend effect!


Hoelang blijven Helium Ballonnen zweven?

Alle ballonnen zijn geschikt om te vullen met helium. Of het nu folie, latex of bv. led ballonnen zijn maakt niet uit. Iedere ballon heeft echter wel een andere zweeftijd. Dit heeft te maken met het materiaal (bv. folie of latex), het formaat van de ballon (hoe groter hoe langer deze zweeft) en omgevingsfactoren zoals licht en warmte. Latex ballonnen van 30 centimeter (standaard ballonnen) blijven ongeveer 5-7 uur mooi zweven. De meest gebruikelijke Folie ballonnen van 45 centimenter blijven circa 7 dagen goed. Bij het Helium tankje zelf vind je meer specifieke informatie over de zweeftijden.

 

Bestel je helium tank en ballonnen bij Feestbazaar

Naast helium tanks, verkopen we ook vele soorten ballonnen die geschikt zijn om te vullen met helium. Voor Latex ballonnen in alle kleuren en maten kun je bij ons terecht! Liever een folieballon? Ook dan zit je goed bij Feestbazaar. Bekijk ons assortiment Letter en Cijfer ballonnen, superleuk voor een verjaardag of een andere gelegenheid! Bestel vandaag voor 20u en je hebt je bestelling met helium fles morgen al in huis! Liever dezelfde avond al je ballonnen en helium tank in huis? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden!