Helium tank


-33%

Helium tank 30 ballonnen

€44,95 €29,95
-27%

Tank Helium 50 ballonnen

€54,95 €39,95

Populaire Helium tank!

Helium Ballonnen zijn helemaal in! Normaal gesproken moet je naar een winkel of bedrijf toe om je ballonnen te laten vullen. Maar zou het niet ideaal zijn als je dit zelf kon doen? Dit kan met een Helium tankje! Deze kun je eenvoudig bestellen op onze website, maximale feestvreugde met veel gemak!

 

Maak je ballonnen zelf zwevend en ga een Helium Tank kopen!

Helium ballonnen zorgen voor meer sfeer dan 'gewone' ballonnen. Het zwevende effect ziet er te gek uit, al je vrienden zullen opkijken van de helium ballonnen! Met een van onze helium tanks kun je eenvoudig zelf de ballonnen vullen. Kies voor een exemplaar voor 50 ballonnen als je een grote zaal wilt versieren! Liever wat minder? Kies dan voor de tank geschikt voor 30 ballonnen of het helium tankje voor 10 ballonnen. Voor ieder wat wils!

 

Eenvoudig en snel helium ballonnen vullen

Onze helium tanks werken zeer eenvoudig en beschikken over een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Helium kopen is voor iedereen geschikt, de ballonnen opblazen is helemala niet moeilijk! Binnen enkele minuten heb je je helium ballonnen opgeblazen en kan het feest beginnen. En dat is maar goed ook, want het is het beste om de ballonnen vlak voor de party op te blazen, zo creëer je een maximaal zwevend effect!

 

Bestel je helium tank en ballonnen bij Feestbazaar

Naast helium tanks, verkopen we ook vele soorten ballonnen die geschikt zijn om te vullen met helium. Voor Latex ballonnen in alle kleuren en maten kun je bij ons terecht! Liever een folieballon? Ook dan zit je goed bij Feestbazaar. Bekijk ons assortiment Letter en Cijfer ballonnen, superleuk voor een verjaardag of een andere gelegenheid! Bestel vandaag voor 20u en je hebt je bestelling met helium fles morgen al in huis! Liever dezelfde avond al je ballonnen en helium tank in huis? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden!