Retourneren & Ruilen

1) RETOURNEREN

Geen probleem en heel eenvoudig! Het blijft bij online winkelen mogelijk dat de producten niet voldoen aan de verwachting die u had. We bieden daarom graag de mogelijkheid om te retourneren. Dit is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Het retouradres is:
 
Retouren Feestbazaar
Het Witte Hert 20
1601 MJ Enkhuizen

Graag willen wij u vragen bij de retourzending het retourformulier toe te voegen welke u hier kunt vinden en uitprinten*: Retourformulier. Na terugkomst en controle zal het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening. Indien u heeft gekozen voor 'Afterpay', zal u van hen via e-mail een nieuw betaaloverzicht ontvangen.

*Geen printer? Geen probleem, voeg dan de pakbon of een handgeschreven briefje toe aan uw retourzending met daarop vermeld uw naam, ordernummer, adresgegevens en artikelnummer/naam van het geretourneerde artikel.


HOE STUUR IK RETOUR?

Retourneren is eenvoudig:
1) Stop de artikelen die u wilt retourneren in een doos, mag de doos zijn waarin u de bestelling heeft ontvangen (voorkeur gaat uit naar een doos, omdat de kans op schade van producten tijdens transport dan het kleinst is.)
2) Voeg het retourformulier toe in de doos.
3) Geef het pakket af bij een Postlocatie of laat het afhalen op een door u opgegeven adres* (zie hieronder enkele opties).
4) Zodra het pakket bij ons is bezorgd zal de verwerking en terugstorting binnen 14 dagen voltooid zijn!

Noot: Als u een deel van uw bestelling retourneert en de totale bestelwaarde valt na retournering onder de €50,- dan vervalt het recht op gratis verzending en zal deze verrekend worden.

Vanuit NEDERLAND: U kunt de retourzending eenvoudig versturen via een koerier zoals PostNLDHL of DPD. Klik op de betreffende koerier om te bekijken hoe een pakket via hen verzonden kan worden:

- PostNL  (€6,75 online - €7,25 bij een PostNL punt)
- DHL       (€5,75)
- DPD       (€6,25)
- Of een andere vervoerder naar uw eigen keuze.

Vanuit BELGIE: U kunt de retourzending eenvoudig versturen via bijvoorbeeld BPost of PostNL. Klik op de betreffende koerier om te bekijken hoe een pakket via hen verzonden kan worden:

- BPost    (Vanaf €13,05)
- PostNL  (Vanaf €9,60)
- Of een andere vervoerder naar uw eigen keuze.

Let op! U dient uw zending naar ons retouradres te versturen en niet naar een afhaalpunt van de koerier.

*De kosten voor retourneren zijn voor rekening van de koper. U bent vrij in de keuze van een koerier, ze hanteren verschillende tarieven. Zie hierboven diverse mogelijkheden. Uiteraard mag u de retourzending ook zelf bij ons langs brengen in onze winkel of magazijn in Enkhuizen, dit kost niets. Wanneer u uw complete bestelling retourneert, storten wij het gehele aankoopbedrag terug, inclusief de eventueel betaalde verzendkosten van €3,95 voor de heenzending!


DEFECT/VERKEERD PRODUCT ONTVANGEN?

Indien u onverhoopt een defect/verkeerd product heeft ontvangen of als er andere onvolkomenheden zijn, is het belangrijk dat u dit z.s.m. aan ons doorgeeft (in ieder geval uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst). Graag onze instructies vervolgens even afwachten en het artikel nog niet retourneren (wellicht is dit namelijk niet nodig!)

Let op: Na 30 dagen is het niet meer mogelijk om artikelen te retourneren. Ook kunnen onderstaande artikelen niet worden geretourneerd (om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken):
-Pruiken, Baarden, Snorren, Panty's, Kousen, Sokken, Oorbellen, Tattoo Sleeves en Lenzen
-Gebruikte of gedragen kleding


2) RUILEN

Retourneer uw product(en) gemakkelijk op de bovenstaande wijze. U kunt ondertussen een nieuwe bestelling plaatsen van uw nieuwe gewenste product(en) en deze zal op de door uw gekozen dag worden bezorgd. Na ontvangst en controle van uw retour storten wij het bedrag hiervan terug op uw rekening.