Retourneren & Ruilen

1) RETOURNEREN

Het blijft bij online winkelen mogelijk dat de producten niet voldoen aan de verwachting die je had. We beiden daarom graag de mogelijkheid om te retourneren. Dit is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Het retouradres is:
 
Retouren Feestbazaar
Het Witte Hert 20
1601 MJ Enkhuizen

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Graag willen wij u vragen bij de retourzending het retourformulier toe te voegen welke u hier kunt vinden en uitprinten*: Retourformulier. Na terugkomst en controle zal het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening. Indien u heeft gekozen voor 'Afterpay', zal u van hen via e-mail een nieuw betaaloverzicht ontvangen.

*Geen printer? Geen probleem, voeg dan de pakbon of een handgeschreven briefje toe aan uw retourzending met daarop vermeld uw naam, ordernummer, adresgegevens en artikelnummer/naam van het geretourneerde artikel.

HOE STUUR IK RETOUR?
Vanuit NEDERLAND: U kunt de retourzending eenvoudig versturen via een koerier zoals PostNLDHL of DPD. Klik op de betreffende koerier om te bekijken hoe een pakket via hen verzonden kan worden en welke kosten zij hiervoor rekenen. Let op! U dient uw zending naar ons retouradres te versturen en niet naar een afhaalpunt van de koerier.

Vanuit BELGIE: U kunt de retourzending eenvoudig versturen via bijvoorbeeld BPost of DHL. Voor uw dichtstbijzijnde (bpost postkantoor) locatie klikt u hier.

DEFECT/VERKEERD PRODUCT ONTVANGEN?

Indien u onverhoopt een defect/verkeerd product heeft ontvangen of als er andere onvolkomenheden zijn, is het belangrijk dat u dit z.s.m. aan ons doorgeeft (in ieder geval uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst). Graag onze instructies vervolgens even afwachten en het artikel nog niet retourneren (wellicht is dit namelijk niet nodig!)

Let op: Na 14 dagen is het niet meer mogelijk om artikelen te retourneren. Ook kunnen onderstaande artikelen niet worden geretourneerd (om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken):
-Pruiken, Baarden, Snorren, Panty's, Kousen, Sokken, Oorbellen, Tattoo Sleeves en Lenzen
-Gebruikte of gedragen kleding


2) RUILEN

Retourneer uw product(en) gemakkelijk op de bovenstaande wijze. U kunt ondertussen een nieuwe bestelling plaatsen van uw nieuwe gewenste product(en) en deze zal op de door uw gekozen dag worden bezorgd. Na ontvangst en controle van uw retour storten wij het bedrag hiervan terug op uw rekening.