Heksenkleding & Heksen artikelen

Heksenkleding

In griezelige Heksenkleding sla je snel een mooie tovenaar aan de haak tijdens dat het verkleedfeest. Met jouw unieke toverkunsten weet je dus vast een stoere tovenaar te betoveren!

Hier vind je bijzondere Heksen kostuums in allerlei grappige en griezelige uitvoeringen. Van de unieke groene heks kleding tot het beeldige Heksenpak, het ene kostuum is nog mooier dan het andere!

Met gekke groene heksenhanden, een eng masker en een heksenpruik ben je net een echte heks! Zowel voor kinderen als volwassen hebben we een enorm assortiment aan Heksen verkleedkleding en toebehoren. Een mooi, compleet en goedkoop Heksenpak is verkrijgbaar in de shop!
 

Jouw Heksenjurk is ook in extra grote maten verkrijgbaar!

De Heksenjurken zijn in de meest uiteenlopende maten leverbaar. Voor de kleine dames hebben we een sexy heksenjurk, maar ook voor de dames met een maatje meer is er voldoende keuze! Dus als je nu maatje 32 of 56 hebt, geen probleem! Feestbazaar heeft aan iedereen gedacht en beschikt daarom over een zeer ruim en veelzijdig assortiment aan Heksenjurken!

Een Heksenpak kopen online via feestbazaar.nl

De Heksen kleding en versiering kan snel en gemakkelijk via onze website worden besteld. We beschikken over ruime eigen voorraad en kunnen de artikelen daardoor erg snel leveren! Spoed? Bestel eenvoudig online via de website en haal de bestelling dezelfde dag nog op in ons magazijn! De Heksenpakken zijn zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar! Lets get the party started!

Wil je meer informatie omtrent het Heksen kostuum en de accessoires? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.