40 Jaar Getrouwd


40 Jaar Getrouwd? De leukste versiering & feestartikelen vind je hier!

Allereerst: Gefeliciteerd! Een robijnen huwelijk vier je wanneer je 40 jaar getrouwd bent. Dat feest kun je aankleden hoe je het zelf wilt, of je het nu groots uitpakt of juist liever klein en intiem viert met een paar goede vrienden. Wat je wensen ook zijn, bij Feestbazaar.nl kun je alle benodigdheden vinden voor het feest dat het beste bij jullie past.

De themakleur voor jullie jubileum is rood. Natuurlijk bepaal je de aankleding van jullie feestje helemaal zelf, maar je ziet een koppeling met de kleur en het feit dat het een robijnen huwelijk heet als je 40 jaar getrouwd bent.

Vier 40 jaar getrouwd met Feestbazaar: een greep uit ons assortiment

Om het feest helemaal thematisch aan te kleden heeft Feestbazaar onder andere deze leuke versieringen:

 

Ben je op zoek naar inspiratie om een ruimte mooi aan te kleden of je vrienden, familie of buren te verrassen met een feestje? Bij Feestbazaar kun je inspiratie opdoen voor een groot scala feestartikelen en items om je jubileum te vieren.

Tips om ieder feestje tot een succes te maken

Vraag aan tien mensen wat de definitie is van een goed feestje, en je krijgt tien verschillende antwoorden. Toch zijn er een aantal basiszaken waar je rekening mee kunt houden wanneer je een feestje geeft.

De locatie

Thuis een feestje vieren heeft zo zijn voordelen, maar je feestje buitenshuis vieren kan natuurlijk ook. Voor beide valt wat te zeggen. Een andere locatie kiezen scheelt een hoop rommel in huis. Je hoeft zelf niet voor de bediening te zorgen, in plaats daarvan kun je je bezighouden met de gasten. Thuis is intiemer, wellicht goedkoper. Denk vooraf na over waar je je feest wilt houden. Reserveer je locatie op tijd (dit stuk schreven we in november 2021, dus check ook of het is toegestaan in verband met de huidige situatie van de wereld).

De gastenlijst

Soms is het lastig om te bepalen wie je wel en niet uitnodigt voor je feestje. Het kan een hele puzzel zijn om tot een conclusie te komen (“als ik X uitnodig, moet ik Y ook uitnodigen”). Wij hebben maar één gouden tip: Houd in je achterhoofd dat het JOUW feestje is. Maak je niet te druk en nodig de mensen uit waarmee je zeker weet dat je een leuke avond gaat beleven.

 

40 jaar getrouwd: Thema

Je kunt het natuurlijk helemaal omgooien en een themafeest organiseren (waarvoor we bij Feestbazaar meer dan genoeg opties hebben). Er zijn elementen die een 40 jaar getrouwd-feest kenmerken, maar je kunt altijd doen wat je zelf wil. Het is immers, zoals ze zeggen, helemaal jouw feestje.