Feestpruiken - Carnavalspruiken

Feestpruiken en Carnavalspruiken

De feestpruik is veelal een hilarische en perefecte aanvulling op een carnavalskostuum. Het maakt het hele plaatje compleet! Feestbazaar heeft een enorm assortiment van de meest uitzonderlijke pruiken in verschillende kleuren, maten en vormen. 
 

Carnavalspruiken de kers op de taart!

Eerlijk is eerlijk, van een feestpruik wordt je meestal niet mooier. Maar daar gaat het ook niet om tijdens carnaval of een ander te gek verkleed feest. Het enige wat dan telt is dat jij de origineelste bent in je kleding. En met een originele pruik maak jij jouw kostuum of jurk compleet. Van een mooie pruik bij grappige hippie kleding tot een pruik bij een leuk heksen kostuum de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem maar eens een kijkje in de webshop van Feestbazaar!

Ga je voor rock, punk, schattig, sexy, wild, grappig, eng, retro, middeleeuws, dan hebben we de beste carnavalspruiken beschikbaar. Voor de meest uiteenlopende thema's hebben we de leukste pruiken voorradig. Van een mooie pruik bij flitsende hippie kleding tot een feestpruik bij een leuk heksen kostuum en van de altijd populaire Afro pruik tot de opa en oma pruiken, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Stel u voor hoe een Marilyn Monroe, Lady Gaga of Tina Turner kostuum eruit zou zien zonder bijpassende pruik? Bij een rocker, hippie of indiaan kostuum is het ook ondenkbaar om er geen pruik bij te nemen. Kortom, een carnavalspak kan niet zonder de bijpassende party pruiken en zal net even dat extra tintje geven!