25 Jaar Getrouwd


25 Jaar Getrouwd? De leukste versiering en toebehoren voor jouw zilveren huwelijk!

We spreken van een zilveren huwelijk wanneer twee mensen 25 jaar getrouwd zijn. Een kwart eeuw samen, dat is een flinke mijlpaal! Hoe je je dag wilt inrichten bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Of je nu je geloften opnieuw gaat afleggen, het klein viert met een kleine cirkel vrienden, of het juist groots aanpakt met alle toeters en bellen erop en eraan: het belangrijkste is dat je doet waar jij je zelf het fijnst bij voelt. Het is immers, zoals ze zeggen, helemaal jouw feestje! Feestbazaar heeft voor alle soorten feestjes de juiste artikelen in huis.

Ideeën nodig voor 25 jaar getrouwd versiering?

Wil je je buren, vrienden of familie verrassen met mooie versiering die perfect past bij hun 25 jarig huwelijk, dan ben je bij Feestbazaar aan het juiste adres. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende soorten spandoeken en gevelvlaggen in ons assortiment, die je in de straat kunt ophangen en waarmee je het paar groots kunt feliciteren.

Met een zilveren huldeschild op de deur geef je ook al heel eenvoudig een extra feestelijk tintje aan de grote dag. Maar ook als je een kaartje wilt sturen om het paar te feliciteren met hun zilveren huwelijk (super attent!) is er in de webshop van Feestbazaar een mooie selectie wenskaarten.

Ballonnen 25 jaar getrouwd / Slingers 25 jaar getrouwd

“Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen” is een bekend gezegde. Bij Feestbazaar kun je kiezen uit een groot assortiment slingers en ballonnen. Waar ben je naar op zoek? Een traditionele vlaggenlijn met 25 jaar getrouwd in het zilver? Hebben we. Zilveren hangdecoratie met een mooie krul erin? Hebben we ook. Of toch een afzetlint met een zilveren 25 erop? Je raadt het al. Ballonnen? Ook check.

Bij Feestbazaar vind je onder andere de volgende ballonnen:
- Zilverkleurige ballonnen met een hart en het cijfer 25
- Set van 12 jubileum ballonnen in blauw/zwart/wit
- Romantische witte harten ballonnen
- Witte mega ballon (1 meter doorsnee!) met de tekst “Love is in the air”

Feestbazaar heeft ook een mooie selectie folieballonnen voor deze feestelijke aangelegenheid. En als je écht groots wilt uitpakken, is een grote ballonnenboog ook altijd een optie. Kijk eens rond op onze website om je te laten inspireren.

Van een 25 jarig huwelijk mag je best een klein feestje maken

Geen behoefte om het hele huis of de hele straat te behangen met feestartikelen? Geen zorgen. Met de volgende kleine items geef je heel eenvoudig een feestelijke twist aan je zilveren huwelijk. Geen gedoe, heel eenvoudig, en ook nog eens heel voordelig!  

- Deze prikkers met een zilveren vlaggetje
- Luxe sprankelende servetten
- Taartdecoratie, zoals een kaars of taart topper

Alle versiering voor je 25 jarig huwelijk op één plek!

Bij Feestbazaar vind je alle wat je nodig hebt om het zilveren huwelijk te vieren; of het nu je eigen feestje is of het jubileum van iemand anders. Of je het nu groots aanpakt of het klein houdt – alles is mogelijk. Neem contact op met ons als je vragen hebt over 25 jaar getrouwd versiering, wij denken graag met je mee om jouw feest tot een succes te maken!