1001 nachten - Arabische kleding & accessoires

1001 nacht kleding voor jong en oud!

Een enorm assortiment aan Egyptische, Arabische en 1001 nacht verkleedkleding en accessoires tref je hier aan. Onder andere vanwege de typische en indrukwekkende kledij zijn het zeer populaire themafeesten.

Onder de Egyptische kleding verstaan we kleding uit de Egyptische oudheid. Egypte is een van de oudste beschavingen en bekend van de Egyptische farao, pyramide, sphynx en mummie. We hebben een zeer ruim aanbod aan Egyptenaar kostuums, Farao pakken en andere Egyptische kleding. Een Egyptische farao heeft een lange mantel , hoge hoed en een scepter. Oftewel blikvanger tijdens het festijn!

Een sexy Cleopatra kostuum voor de dames!

Voor de dames is natuurlijk het Cleopatra kostuum erg populair! Cleopatra was een egyptische koningin. Cleopatra werd bekend door haar verhouding met Julius Caesar en haar huwelijk met de romeinse keizer Marcus Antonius, Ze staat vaak bekend als een schoonheidideaal en een grote verleidster. Ook hebben we vele verschillende soorten Cleopatra kostuums beschikbaar waarmee je een ware verleidster kan zijn! 

De populaire Sjeik kostuum voor de heren!

Naast Egyptische feestkleding hebben we ook een groot aantal Arabische kostuums. Bijvoorbeeld een Arabier kostuum voor heren of voor jongens. Verder zijn de Sultan, Arabische prinses of prins ook in ruime mate aanwezig. Last but not least hebben we natuurlijk nog de sexy buikdanseres kleding, veelal bestaande uit een rok en top. De buikdanseres hebben we in verschillende kleuren en maten beschikbaar.

Een tulband hoofddoek of Fez hoed om het af te maken!

Het blijft niet alleen bij feestkleding voor dit populaire thema. Ook vind je hier de leukste hoofddeksels en pruiken. Vier het feest met een Sjeik hoofddtooi, haremhoed, tulband hoofddoek, turkse hoed of cleopatra pruik! Verder heeft Feestbazaar leuke accessoires zoals Egyptische kragen en Sultan sloffen om het plaatje compleet te maken. Het feest kan beginnen!