Betaalmethoden

Er zijn vele mogelijkheden om een betaling te verrichten. Zo kunt u onder meer kiezen uit ons aanbod van zowel Nederlandse als buitenlandse online betaalmethoden. Hieronder treft u het overzicht aan:

iDEAL, Afterpay (Achteraf betalen), PayPal, Creditcard, Mister Cash/Bancontact, Belfius, KBC, ING Homepay, Giropay, DIRECTebanking en American Express.
 
Bankoverboeking:
Voorbetaling kan naar het volgende rekeningnummer: NL25RABO0121223124 (Rabobank), t.n.v. Feestbazaar en o.v.v. uw ordernummer (startend met 'FB'). 

BIC code: RABONL2U

Voor diverse betaalmethoden worden er extra kosten in rekening gebracht (deze zijn we verschuldigd aan de betreffende betaalprovider). De extra kosten worden berekend over de totale orderwaarde.

Ideal: Gratis
Afterpay achteraf betalen: €2,95
Mastercard: Gratis
Visa: Gratis
American Express: 3,95%
Giropay: 2% + €0,25
Maestro: 2,45%
Bancontact/Mister Cash: 1,75% + €0,25
Belfius: 1,25% + €0,10
KBC: 1,25% + €0,10
Sofort banking: 1% + €0,15
Carte Bleue: 2,5%
Paypal: 3%
ApplePay: Gratis
Bankoverschrijving: Gratis

Toelichting Afterpay:
AfterPay voert voor Feestbazaar het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt betalen met een digitale factuur van AfterPay tot een bedrag van €200. Zakelijk is het voor Nederlandse klanten mogelijk om tot een bedrag van €1500 te bestellen. Voor klanten vanuit België is zakelijk bestellen via Afterpay helaas niet mogelijk. (let op, gelieve het bedrag niet naar ons rekeningnummer over te maken wanneer u gekozen heeft voor Afterpay! U kunt de betaling voldoen middels de betaal e-mail die u afzonderlijk van Afterpay ontvangt).

Mocht u kiezen voor Afterpay als betaalmethode dan worden de volgende betalingsvoorwaarden gehanteerd:

Nederlandse klanten:
https://www.afterpay.nl/nl/algemeen/betalen-met-afterpay/betalingsvoorwaarden

Belgische klanten:
https://www.afterpay.be/be/footer/betalen-met-afterpay/betalingsvoorwaarden

Afterpay aanvraag geweigerd?
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen via AfterPay, voeren zij een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling via Afterpay afgewezen worden, dan kunt u het beste even met hen contact opnemen via 020-7230270. I.v.m. de bescherming van uw privacy hebben wij geen inzicht in de gegevens en reden van afwijzing.

Indien betalen via Afterpay afgekeurd wordt, dan kunt u de bestelling uiteraard ook betalen met een andere betaalmethode.