De tofste thema's voor jouw 21 diner!

De tofste thema's voor jouw 21 diner!

Iedereen kent de sweet 16, maar heb jij wel eens van het 21 diner gehoord? Deze studententraditie is inmiddels erg populair geworden. Als jij binnenkort 21 wordt moet je zeker even verder lezen!

Een toffe dresscode kiezen

Voor een 21 diner is het gebruikelijk om een dresscode of thema te kiezen. Je kunt het wat betreft de dresscode zo gek maken als je zelf wil. Hieronder staan wat leuke ideeën voor de dresscode of thema van jouw etentje.

 Je kunt denken aan een kleurenthema als wit, roze of goud. Eigenlijk kun je elke kleur kiezen die jij mooi vindt! Om zelf als jarige op te vallen in de groep kun je jouw outfit aanpassen aan je kleurenthema. Heb jij jouw gasten een uitnodiging gestuurd met de dresscode ‘wit’? Kom dan zelf in het roze! Het voordeel van een kleurenthema is dat je de tafelaankleding gemakkelijk kunt afstemmen op jouw kleurkeuze.

Ook zo dol op glitter? Ga voor glitter en glamour! Stuur je gasten uitnodigingen met glitter erin en trek je meest glamour outfit aan tijdens jouw etentje. Bij dit thema passen heel goed leuke confetti ballonnen en gouden tafeldecoratie. Neem eens een kijkje bij onze glitter en glamour categorie!

  • Seizoen

Een ander leuk idee is om jouw 21 diner in het thema van jouw verjaardags seizoen te organiseren. Ben jij bijvoorbeeld midden in de zomer of in de winter jarig? Organiseer dan een tropical of winter wonderland diner! Bij een diner in de lente passen pastel kleuren perfect en in de herfst ga je voor autumn chic, compleet met warme kleuren en veel kaarsen.

Hou jij wel van een lekker panterprintje? Ga voor het jungle thema! Voor dit thema is het leuk om de jungle photo booth set te gebruiken voor de wildste foto’s. Versier voor dit thema je locatie met opblaasdieren en jungle bladeren. Natuurlijk zijn er veel dierenprints te vinden in jouw tafeldecoratie.

  • Gekke accessoires

Niet vastzitten aan een bepaalde kleur? Ga voor de dresscode ‘gekke accessoires’! Eens zien wie van jouw vrienden het meest creatief is wat betreft gekke hoedjes, brillen of andere accessoires. Leuk is om een heuse prijsuitreiking voor de origineelste gast te houden.

Bijpassende tafeldecoratie

Voor de aankleding van jouw 21 diner is de tafelaankleding natuurlijk een van de belangrijkste dingen. Het gaat immers om een etentje. Om te beginnen kun je een tafelindeling maken. Met mooie plaatskaarthouders zien jouw gasten gelijk waar ze mogen zitten. Tafelconfetti maakt dat jouw tafel er meteen feestelijk uitziet. Kies hierbij mooie bordjes, bekertjes en servetten uit. Het allerleukst is natuurlijk om je versiering op je thema of dresscode aan te sluiten. Alles wat leuk bij thema’s en kleuren past vind je gemakkelijk bij onze categorieën.

Welk thema je ook kiest, jouw 21 diner wordt vast een groot succes. Veel plezier!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.