feestkleding

Vier de feestdagen in een kerst kostuum van Feestbazaar!

Vier de feestdagen in een kerst kostuum van Feestbazaar! Kerst staat alweer voor de deur! Bij deze feestelijke laatste dagen van het jaar hoort natuurlijk wel een mooie kerstoutfit, daarvoor zit je goed bij Feestbazaar. Bekijk onze ruime collectie kerstmanpakken, kerstjurkjes, elfenpakken en nog veel meer in de kerst categorie van onze webshop!

Enge Halloween kostuums bij Feestbazaar!

Enge Halloween kostuums bij Feestbazaar! Wil jij met Halloween de engste en best verkleedde persoon op de party zijn? Koop dan je outfit bij Feestbazaar! Vul je Halloween kostuum aan met de engste accessoires en je bent niet van een echte zombie of andere engerd te onderscheiden!

Dirndls en lederhosen voor het Oktoberfest!

Dirndls en lederhosen voor het Oktoberfest! Ieder jaar vindt in het Duitse München het grootste bierfestival van de wereld plaats. Aan lange tafels wordt bier gedronken uit grote pullen en wordt het Oktoberfest gevierd. Dichter bij huis kun je tegenwoordig ook terecht als je zin hebt in een echt bierfeest. Ook in Nederland zijn Oktoberfesten in opkomst en vindt op steeds meer plekken een Oktoberfest plaats. Natuurlijk kun je op zo'n feestje niet verschijnen zonder lederhosen of dirndl jurk, hiervoor kun je uitstekend terecht bij Feestbazaar!