Waar vind je de leukste Oktoberfest kleding? Bij Feestbazaar!

Waar vind je de leukste Oktoberfest kleding? Bij Feestbazaar!

Het is alweer bijna oktober en dat betekent dat de Oktoberfesten weer naderen! Voor dit Duitse Bierfeest zal je ook binnen de Nederlandse landsgrenzen een traditionele outfit nodig hebben. Feestbazaar heeft de mooiste traditionele Duitse Lederhosen en Dirndl outfits voor jou zodat jij erop je best bij loopt dit jaar. Want je kunt natuurlijk niet in je dagelijkse kleding komen!

TIROLER JURKEN EN DIRNDLS IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Als dame ben je natuurlijk op zoek naar de juiste Dirndl of Tiroler jurk. Gelukkig heeft Feestbazaar genoeg keus zodat jij er op je best uit zal zien dit Oktoberfest. Van rood tot roze en van groen tot blauw; jouw favoriete kleur zit er zeker tussen! We hebben veel verschillende soorten dirndls en Tiroler jurken in diverse maten en lengtes zodat je zeker zal slagen met een mooie traditionele Oktoberfest jurk. Naar welke kleur of maat je ook op zoek bent!

VOOR DE HEREN GENOEG KEUS UIT DE LEDERHOSEN

De heren dragen tijdens Oktoberfest natuurlijk een lederhose, de traditionele broek die omhoog wordt gehouden door bretels. Feestbazaar heeft diverse soorten lederhosen om uit te kiezen in alle maten. Je kan ook kiezen voor een lederhose van echt leder om je outfit er net wat traditioneler uit te laten zien dan de rest. De slimme heren halen er nog een geruite blouse bij om je outfit compleet te maken. Liever op zoek naar een wat minder traditionele outfit? Ga dan voor een bier kostuum! Dat is natuurlijk ook een goeie keus!

BEIERSE ACCESSOIRES

Een mooi kostuum is één, maar de passende accessoires bij je outfit maken twee. Vergeet daarom ook zeker niet de leukste tiroler accessoires bij je outfit te zoeken! Een goeie accessoire om je outfit helemaal in de Oktoberfest style te krijgen is natuurlijk de Tiroler hoed, voorzien van een mooie veer. Het voordeel van de oktoberfest hoeden: ze zijn beschikbaar in vele kleuren! Tiroler sokken mogen natuurlijk ook niet ontbreken bij jouw outfit. Kies jij voor wit of met bier print? Dames maken hun outfit compleet met een mooie Tiroler pruik. Genoeg keus dus!

OKTOBERFEST VERSIERING

Bij een feest hoort natuurlijk passende versiering. En vier jij nou zelf een feest in Tiroler style? Dan zul je bij Feestbazaar zeker slagen! Denk aan vlaggetjes met getapt bier erop, Oktoberfest ballonnen, of een mooie Oktoberfest tafelloper voor in de kroeg.  Bekijk het hele aanbod aan Oktoberfest versiering bij Feestbazaar om je Oktoberfest écht sfeer te geven.

BESTEL JOUW OKTOBERFEST ARTIKELEN NU BIJ FEESTBAZAAR!

Bij Feestbazaar bestel je je Oktoberfest artikelen gemakkelijk én voordelig! Een tikkeltje laat op zoek gegaan naar jouw gewenste dirndl of lederhose? Bestel voor 23:59, en je hebt de artikelen de volgende dag al in huis! Jetzt geht's los!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.