Confetti ballonnen


Een Confetti Ballon koop je bij Feestbazaar

Op zoek naar gave confetti ballonnen? Bekijk ons assortiment. We verkopen diverse soorten en kleuren. Indien je voor 20u de bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verwerkt en verzonden, en den volgende dag al afgeleverd! Zo heb je je feestdecoratie snel in huis en kan het feest beginnen!


Wat is een Confetti Ballon?

Een confetti ballon is een transparante ballon, gevuld met confetti. De confetti is vaak glimmend en mooi groot zodat het lekker opvalt. Als de ballon is opgeblazen dient deze statisch te worden gemaakt, dit doe je door hem over een wollen doek te wrijven. Hierdoor wordt de confetti statisch en blijft het mooi verdeeld plakken in de ballon. Confetti ballonnen zijn niet geschikt om te vullen met helium, de confetti geeft dan niet het beoogde effect.


Confetti ballonnen zijn ideaal om een cadeautje in te stoppen!

Confetti ballonnen worden veel gebruikt om cadeau te geven. Je kunt dan bijvoorbeeld geldbriefjes in de ballon stoppen, of een briefje waar opstaat wat het echte cadeau zal zijn. Zo kom je lekker feestelijk binnen op de party en zal je de jarige zeker verrassen! Kinderen vinden confetti ballonnen vaak ook erg leuk, ook voor een kinderfeestje zijn ze daardoor zeer geschikt.


Combineer de ballonnen met andere feestversiering

Combineer een aantal confettiballonnen met ballonnen met een metallic look in dezelfde kleur als de confetti, dit geeft een luxe en feestelijke uitstraling. Heb je versiering nodig voor een groot feest of evenement? Neem dan even contact met ons op en vraag naar de kortingsmogelijkheden. Als er grote aantallen worden besteld is er vaak een korting mogelijk, zo heb je meer versiering voor minder! Plaats vandaag nog je bestelling en je hebt je artikelen snel in huis! Zo kun je snel genieten van een leuke confetti ballon!

Confetti ballonnen