21 Diner


EEN ETENTJE VOOR JE 21E VERJAARDAG

Ben jij bijna jarig en wil je een 21 diner geven? Voor al je versiering ben je hier aan het juiste adres! Oorspronkelijk is het de bedoeling een diner geven als je 21 wordt om je studiegenootjes uit te nodigen bij je ouders thuis. Deze studententraditie is inmiddels erg populair geworden en zeker niet alleen voor studenten!

EEN TOFFE DRESSCODE KIEZEN

Voor een 21 diner is het gebruikelijk om een dresscode of thema te kiezen. Je kunt het wat betreft de dresscode zo gek maken als je zelf wil. Denk aan kleurenthema's, glitter & glamour, bohemian of legerthema. De tafelaankleding kun je goed afstemmen op jouw thema. Neem voor inspiratie qua thema's een kijkje bij het blog over het 21 diner!

BIJPASSENDE TAFELDECORATIE

Voor de aankleding van jouw 21 diner is de tafelaankleding natuurlijk een van de belangrijkste dingen. Het gaat immers om een etentje. Om te beginnen kun je een tafelindeling maken. Met mooie plaatskaarthouders zien jouw gasten gelijk waar ze mogen zitten. Tafelconfetti maakt dat jouw tafel er meteen feestelijk uitziet. Kies hierbij mooie bordjesbekertjes en servetten uit. Het allerleukst is natuurlijk om je versiering op je thema of dresscode aan te sluiten. Alles wat leuk bij thema’s en kleuren past vind je gemakkelijk bij onze categorieën.

Welk thema je ook kiest, met versiering van Feestbazaar wordt jouw 21 diner wordt vast een groot succes. Veel plezier!