Versiering 1 jaar

Nr.1 in versiering 1 jaar!

Het is toch moeilijk voor te stellen; Plotseling is de kleine baby alweer 1 jaar geworden. De tijd is voorbij gevlogen! Natuurlijk wil iedereen dat meevieren en moet het huis groots worden versierd, zowel van binnen als van buiten. Wat dacht je van een mega ballon waar 1 jaar op staat? Zo laat je de hele straat weten dat jullie kleine alweer 1 jaar geworden is!

Voor de familie, vrienden en kennissen is het natuurlijk ook een bijzondere gelegenheid om mee te maken. De jarige snapt wellicht dat al dat gefeest om hem of haar draait en dat die al die mensen ook daarvoor komen. Maar toch zal de meeste aandacht van de kleine gaan naar de mooie, vrolijke en kleurrijke versiering. Bij Feestbazaar vind je genoeg 1 jaar feestartikelen en meer!


1 jaar versiering voor een 1ste verjaardag

Natuurlijk zal de jarige op deze bijzondere eerste verjaardag goed verwend worden. Hij of zij zal de ogen uitkijken naar al die prachtige gekleurde ballonnen, slingers, vlaggen en andere 1 jaar versiering. Maar ook voor jullie, de ouders, is het natuurlijk een moment om bij stil te staan met een echt feest. De eerste verjaardag mag natuurlijk nooit meer vergeten worden en op de foto’s en video’s geeft de versiering met 1 jaar erop een extra feestelijk beeld.Door de feestversiering wordt een verjaardag van 1 jaar leuker en uitbundiger. Dat wil je later toch terug kunnen laten zien aan de kleine jarige job? Vergeet niet om goed vast te leggen wat er op dit verjaardagsfeestje was georganiseerd en wie er allemaal te gast waren. Later zal dat nog veel vrolijke momenten opleveren.


Goedkope 1 jaar versiering eenvoudig en snel online kopen via Feestbazaar.nl

Uw bestelling kan heel gemakkelijk via onze webshop worden geplaatst. We beschikken over eigen voorraad en kunnen de versiering daardoor erg snel leveren! Niet verkeerd voor als je last-minute nog wat nodig hebt (je zal niet de eerste zijn!) Voor 20u besteld is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst de bestelling ook al dezelfde dag bezorgen! Voor 12.00u besteld, dan wordt de versiering dezelfde dag nog tussen 17.00u en 22.00u bezorgd! Veel plezier toegewenst met de versiering 1 jaar!