Prins kostuum


Prins kostuum kind
Prins kostuum Willem

Prinsenpak blauw/wit deluxe

-15%
€99,95 €84,95
Prinsenpak blauw/wit deluxe
Prinsencape rood met steek kind
Prinsencape zwart met steek heren
Prinsencape blauw met steek heren
Prinsencape rood met steek heren
Blauwe prins kostuum kind
Kleine Royal Prince kostuum
Blauwe prins kostuum
Koningscape tijgerprint
Koning Kostuum Kind Melchior
Koningspak Kind Casper
Koning kostuum kind
Koningsmantel man blauw
Koningsmantel kind blauw
Middeleeuwse koning kostuum
Koning pakje Filips kind
Koning Balthasar kostuum kind
Disco koning kostuum elite zwart/zilver

Koningspak kind

€26,99
Koningspak kind
Cape Koning Arthur rood

Koning Henry VIII kostuum deluxe

-8%
€49,95 €45,95
Koning Henry VIII kostuum deluxe

Kies een Prins Kostuum uit!

Ben jij die prins op het witte paard? Dan is een Prins Kostuum precies wat je nodig hebt! Bekijk ons assortiment verschillende Prins Kostuums, er zit sowieso iets voor je tussen! Ga voor een klassiek blauw wit model, of kies voor een luxueuze cape gemaakt van een glimmende stof en afgezet met nepbont voor een echte koninklijke uitstraling. 

Ook voor kleine prinsjes volop keuze

Wil je zoon verkleed als echte prins? Ook in kindermaten hebben we diverse leuke prinsenoutfits in het assortiment. Leuk voor carnaval, maar ook voor een ander themafeestje, of gewoon voor in de verkleedkist om heerlijk in de spelen en de fantasie de vrije loop te laten gaan. Heb je een dochter die ook mee wil spelen? Bekijk dan onze collectie prinsessenjurkjes, zeker weten dat daar iets bij zit wat in de smaak valt!

Koop een Prins outfit voor je Middeleeuwse party!

Middeleeuws feestje op het programma staan? Ga als prins en je zult ongetwijfeld hoge ogen gooien! Dans prinsheerlijk in de rondte in een geweldig Prinskostuum dat je een elegante look geeft. Maak je outfit compleet met accessoires zoals een pruik of een kroon. Op een Middeleeuws feestje zul je het zeker goed doen in een luxe prinsenkostuum afgezet met gouden details en een mooie hoed voorzien van een veer.

Je bestelling snel in huis met Feestbazaar

Bestel snel een eenvoudig bij Feestbazaar. Bestel je prinsenpak vandaag, en je hebt deze de volgende dag al in huis. Liever nog dezelfde dag rond paraderen in je nieuwe verkleedkleding? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden! Ben je met een grote groep en wil je allemaal als prins compleet? Dan kan er een groepskorting berekend worden! Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Een Prins kostuum koop je snel en voordelig bij Feestbazaar!