Zigeuner jurk


Op zoek naar een Middeleeuwse Zigeuner Jurk?

Dan zit je goed bij Feestbazaar, wij hebben diverse Zigeunerin kostuums in het assortiment. Denk aan mooie grote wijduitlopende jurken en rokken bestaande uit verschillende lagen en gemaakt van verschillende soorten en kleuren stof. Ook voor heren verkopen we zigeuner pakken die zeker niet zullen misstaan op een verkleedfeestje! 

Gypsy jurk of waarzegster jurk

Bij het woord zigeuner denken veel mensen ook aan waarzegsters, zoals je die vroeger op de kermis en bij het circus tegenkwam. De look heeft er wel iets van weg. Beide dragen opvallende jurken in vele kleuren. Deze thema's kunnen dan ook eenvoudig met elkaar worden gecombineerd. Het beroep van waarzegster was zeer gewild onder zigeuners, vandaar de overlap. Tevens stonden zigeuners bekend als goede handelaren.

Accessoires zijn belangrijk bij een Zigeunerin kostuum

Onderschat bij een zigeuner outfit niet de kracht van de juiste accessoires. Kies voor een lange zwarte pruik met krullen en doe hier een haarband in voor een gipsy look. Maak je kostuum verder af door veelsieraden, denk aan gouden kettingen, armbanden en ringen. Ook droegen zigeuners vaak een hoofddoek, dit is een ook een accessoire dat goed gecombineerd kan worden met een gipsy jurk. Als extra item kun je denken aan een muziekinstrument, zigeuners maakten vaak muziek op straat, of een opblaasdier dat als huisdier kan dienen. Denk bijvoorbeeld aan het geitje en de tamboerijn die zigeunerin Esmeralda in de Klokkenluider van de Notre Dame bij zich heeft.

Bestel je Zigeuner jurk vandaag nog bij Feestbazaar

Feestbazaar staat garant voor een razendsnelle verzending. Indien uw order voor 20u is geplaatst, wordt deze dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Het pakket wordt dan de volgende dag al bij u afgeleverd. Ook voor heren en kinderen hebben we diverse zigeuner kostuums in het assortiment, volop keuze voor het hele gezin! Bestel je Zigeuner Jurk snel en eenvoudig bij Feestbazaar!