Koning kostuum


DE PERFECTE KONING KOSTUUMS VOOR JOU

Wie heeft er nou niet voor een dagje zich als een echt koning willen voelen? Bij Feestbazaar kan je deze droom zeker waarmaken. Laat mensen voor je buigen en commandeer je onderdanen rond in een van onze mooie koning kostuums.

Laat je behandelen als de koning die je bent en respect zal jouw kant op komen door de andere gasten wanneer jij binnenkomt in een van deze mooie pakken of mantels. Ook zullen de koninginnen en prinsessen voor je in de rij staan dus moeite hoef je niet meer te doen. Natuurlijk perfect om te dragen tijdens een middeleeuws themafeest, maar ook leuk voor carnaval en koningsdag!


VERSCHILLENDE KOSTUUMS EN GOEDE KWALITEIT

Bij Feestbazaar hebben we vele verschillende koning kostuums om uit te kiezen. Is een volledig kostuum niet echt jouw ding? Kies dan een van onze vele koning mantels die net zo veel authoriteit uitstralen. Ook hebben we veel accessiores om te combineren met een van onze kostuums of mantels zoals scepters en kronen. Maar kijk ook zeker bij onze pruiken, handschoenen, snorren en baarden. Zoek je ook nog een leuk kostuum voor je partner? Kijk dan bij onze vele mooie jurken, princessen kostuums, koninginnen kostuums om samen als koninklijk stel je te vertonen.

 

EENVOUDIG EN SNEL BESTELLEN DOE JE BIJ FEESTBAZAAR

Wil je zeker zijn van een goede en snelle service? Bestel dan bij Feestbazaar! We bieden een super snelle levering aan, namelijk: Als je vóór 20.00 uur besteld op werkdagen kan je het de volgende dag al in huis verwachten. En met same day delivery heb je het zelfs al dezelfde dag in huis als je het vóór 11.30 uur hebt besteld op werkdagen. Dus op tijd in huis heb je het zeker. Woon je in de omgeving van Enkhuizen? Er is ook een mogelijkheid om je bestelling af te halen in onze winkel op Westerstraat 62. Of ga gewoon naar de winkel zelf om te shoppen. Houd er wel rekening mee dat er maar een deel van het online aanbod aanwezig zal zijn in de winkel. Alvast veel plezier met je koning kostuum!