Dirndl


-5%

Oranje Dirndl Kostuum Vrouw

€39,95 €37,95
-29%

Oktoberfest jurk vrouw rood

€34,95 €24,95
-11%

Dirndl jurk lang

€47,95 €42,75
-10%

Hollandse Tiroler jurk

€39,95 €35,95
-17%

Tiroler meisje Ingrid

€23,95 €19,95
-13%

Beierse dame Jurk Oktoberfest

€39,90 €34,90
-10%

Sexy Tiroler jurk Greta

€29,99 €26,95
-13%

Sexy Dirndl Rosie rood/wit

€39,95 €34,90
-9%

Apres Ski Tiroler Jurk Mia

€21,95 €19,95
-7%

Tiroler jurk Helena rood

€27,95 €25,95
-26%

Tiroler kostuum Helena

€34,95 €25,95
-13%
-10%

Dirndl Jurk Anouchka Lang

€39,95 €35,95
-10%

Dirndl Jurk Ariane

€49,95 €44,95

Dirndl jurk en andere après ski kleding koop je bij Feestbazaar!

Ben je op zoek naar een dirndl jurk, Tiroler pakje of ander oktoberfest kleding? Dan ben je bij Feestbazaar op de juiste plek. Voor alle après ski feestjes en soortelijke evenementen hebben wij de juiste outfit. Stop dus met zoeken en bekijk onze uitgebreide collecte après ski kleding op deze pagina!


Tirolerfeest op de planning? Ga gekleed in dirndl!

Op een oktoberfest, Tirolerfeest of bierfeest is Tiroler kleding niet verplicht, toch is er niets leuker dan om compleet verkleed in Tiroler kleding naar zo'n feest te gaan. Voor dames hebben we leuke dirndle jurkjes in allerlei verschillende kleuren en maten. En voor heren hebben we prachtige Tiroler pakjes. Ook aan de kinderen is gedacht, waardoor er bij Feestbazaar voor iedereen wel wat wils te vinden is. Bekijk de outfits maar eens op deze pagina en laat je verrassen!


Tiroler kleding

Op een tiroler feestje mag tiroler kleding zoals een Tiroler jurk of Tiroler pakje natuurlijk niet ontbreken. Met zo'n jurkje of pakje maak je je outfit helemaal af. We hebben verschillende soorten Tiroler jurkjes en pakjes in ons assortiment opgenomen waarmee je zeker weten de show zult stelen. Match jouw outfit met die van jouw partner en jullie worden de eyecatchers van elk Tiroler feest. Zelfs voor kinderen hebben leuke kostuums in dit thema in ons assortiment opgenomen. Er is dus voor het hele gezin wel wat te vinden.


Oktoberfest kleding

Oktoberfest is het grootste jaarlijkse bierfeest van Duitsland. Als echte feestbeest mag je dit evenement natuurlijk niet missen. En wanneer je erheen gaat, dien je dat uiteraard wel goed te doen. Met een goed humeur kom je al een heel eind, maar een echte oktoberfest outfit maakt het plaatje compleet. Trek een mooie oktoberfest jurk of ander oktoberfest kleding aan en je bent klaar om te gaan! Je zult zien dat je echt niet de enige persoon bent met oktoberfest kleding aan op het feest, waardoor het alleen maar leuker is om compleet in Tiroler stijl gekleed te gaan. Met goede muziek, een pul bier in de hand en vrienden om je heen, die uiteraard ook oktoberfest kleding dragen, wordt het vast en zeker een geslaagd feest!


Après ski kleding

Ben je meer van het après skiën dan van het daadwerkelijk skiën op de piste? Dan mag leuke après ski kleding natuurlijk niet in je garderobe ontbreken. Met een mooie après ski outfit aan, word je de feestganger in elke après ski hut. Ook wanneer je toch wel liever eerst de piste op gaat en daarna de kroeg induikt, is het natuurlijk onwijs leuk om echte après ski kleding te dragen. Met de dirndl jurkjes en pakjes op deze pagina lukt het je gegarandeerd om een toffe après ski outfit te scoren.


Bestel jouw dirndl kleding bij Feestbazaar!

Dankzij de grote collectie dirndl kleding op Feestbazaar wordt het onwijs eenvoudig om een leuke Tiroler outfit te scoren. Heb je een leuk dirndl jurkje of Tiroler pakje gezien? Bestel deze dan vandaag nog op Feestbazaar, zodat je het zo snel mogelijk in huis hebt en het feesten kan beginnen.