Vrijgezellenfeesten, de trends van nu!

Vrijgezellenfeesten, de trends van nu!

Vrijgezellenfeesten of bachelor party’s zijn vaak ontzettend leuke feestjes, gezellig met een groep vrienden of vriendinnen op pad om de vrijgezel in het zonnetje te zetten!

Vrijgezellenfeest outfits

Zogenaamd is dit de laatste keer dat de aanstaande bruid of bruidegom nog even goed de beest uit kan hangen, en natuurlijk moet er dan iets leuks georganiseerd worden! Overdag een leuke activiteit, daarna lekker eten, en ’s avonds begint het feestje natuurlijk pas echt in de kroeg of in een club. Uiteraard hoort bij een vrijgezellenfeest natuurlijk ook een gave outfit met de nodige attributen, laten wij die nou net verkopen!

Bride to Be party voor dames

Natuurlijk hoort bij een vrijgezellenfeest voor dames veel roze! Bijna iedere vrouw vindt dit leuk en het past echt bij het Bride to Be thema! Allereerst moet de vrijgezel natuurlijk goed herkenbaar zijn in de groep, zodat ook anderen van een afstand al weten wie de aanstaande bruid is! Doe dit bijvoorbeeld met een Bride to Be sjerp, een kroontje waar Bride to be op staat of een lekkere gekke outfit! Natuurlijk is het ook leuk als de hele groep iets herkenbaars heeft, bijvoorbeeld een roze hawaii slinger of een glitterhoedje, ook hiervoor kun je bij ons terecht!

Heren vrijgezellenfeesten

Bij een vrijgezellenfeest met alleen maar mannen hoort natuurlijk een lekker foute outfit! Denk aan een Bruid Kostuum voor heren, een piemelpak of een bierfles kostuum. De vrijgezel zal verrast opkijken als hij hoort dat dit zijn outfit van de dag wordt! Een vrijgezellenfeest is dé gelegenheid om de aanstaande bruidegom even goed voor gek te zetten, op zo’n dag kan de outfit ook niet geweigerd worden en heeft de vrijgezel geen keuze. Veel vrijgezellenfeesten voor mannen gaan overdag een stoere activiteit doen, zoals Paintballen, koop hiervoor een konijnenpak voor de vrijgezel, en iedereen mag vrij schieten!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Is je vrijgezellenfeest al heel snel? Bestel dan bij ons en je bent er zeker van dat de bestelling op tijd wordt afgeleverd. Als je voor 20:00 uur ’s avonds de bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag al afgeleverd, zo kun je razendsnel genieten van het hilarische kostuum dat je hebt uitgezocht en heb je alles op tijd in huis voor de vrijgezellenparty, want je kan natuurlijk niet met lege handen komen te staan! Bekijk ons vrijgezellenfeest assortiment en plaats snel je bestelling op onze website, succes gegarandeerd!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.