Vier je eigen feestje thuis deze Koningsdag!

Vier je eigen feestje thuis deze Koningsdag!

Scoor voor dit jaar te gekke oranje accessoires en oufits om thuis je eigen feestje te vieren deze Koningsdag!

Koningsdag staat weer voor de deur. Een feest dat door het hele land altijd groots gevierd wordt. Dit jaar zal Koningsdag net als vorig jaar iets anders gevierd worden dan normaal. Maar dat betekent zeker niet dat je er zelf geen (klein) feestje van kunt maken! Feestbazaar heeft namelijk alles in huis voor feestelijke outfits en te gekke versiering. Met deze tips maak jij van Koningsdag 2021 een knalfeest thuis.

Scoor een gave oranje outfit

Denk je aan Koningsdag, dan denk je oranje! Een oranje feestoutfit is een must-have op deze dag. Bij Feestbazaar vind je het grootste assortiment in oranje en Holland kleding. Ga voor een leuk oranje jurkje, een feestelijke oranje blouse of kom helemaal in pak! Met een oranje kostuum kom jij in stijl de dag door. 

Holland kleding

Is oranje niet je kleur? Ga dan voor een tof Holland kostuum! Rood-wit-blauw, met tulpen en molens; Hollandser kan niet. Met wat leuke rood-wit-blauwe accessoires maak jij je outfit af. Heb je nog wat inspiratie nodig voor je feestkleding 27 april? Bekijk dan onze Top-30 Koningsdag!

Koningsdag accessoires

Ook zonder complete Koningsdag outfit kun jij er feestelijk uitzien! Een oranje hoed, gekke bril en boa in de kleuren van Nederland maken jouw outfit vrolijk. Wil je echt uitpakken met accessoires? Kies een oranje-Holland pruik! Jij bent helemaal klaar voor het feest. 

Versiering in oranje en rood-wit-blauw

Versiering is dit jaar leuker dan ooit. Nu je veel thuis je eigen kleine feestje moet vieren met je huisgenoten is het extra feestelijk om je huis te versieren. Bij Feestbazaar vind je Nederlandse vlaggen, oranje slingers en vlaggenlijnen, ballonnen en veel meer! Versier je hele huis oranje of ga voor rood-wit-blauw. 

 

Bekijk ons volledige assortiment en bestel snel jouw Koningsdag kleding! Je bestelling dezelfde dag nog in huis? Kies van maandag t/m vrijdag voor sameday delivery. Veel plezier deze Koningsdag! :)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.