Vier je diploma met versiering van Feestbazaar!

Vier je diploma met versiering van Feestbazaar!

Hoera, je bent geslaagd! Dit jaar liep het schooljaar voor de eindexamenkandidaten anders dan gepland. In verband met het coronavirus was het dit jaar niet mogelijk om de gebruikelijke eindexamens in mei te maken. Dit betekende dat veel leerlingen van de ene op de andere dag geslaagd waren. Een raar idee, maar wel een heerlijk gevoel!

Of je dit jaar nu eigenlijk eindexamen had moeten doen op de middelbare school of dat je nog druk bezig bent om een andere opleiding af te ronden, je mag trots op jezelf zijn dat je het gehaald hebt! Jarenlang ploeteren en met je neus in de boeken heeft ertoe geleid dat jij nu je diploma in ontvangst mag nemen. Zeker een goede reden voor een feestje! Helaas is een groot feest geven dit jaar niet mogelijk. Toch beschikt Feestbazaar over alle middelen om toch nog (thuis) jouw diploma te vieren. 

Geslaagd vlag

Allereerst moet natuurlijk de vlag uit! Op die manier weet iedereen dat jij geslaagd bent. In ons assortiment vind je diverse vlaggen, waaronder ook speciale geslaagd vlaggen. Niet alleen de Nederlandse vlag met jouw schooltas, ook gevelvlaggen laten iedereen zien wat voor mooi resultaat jij behaald hebt. Is dat voor jou nog niet genoeg? Met een neon attentiebord kan niemand meer om het feit heen dat jij geslaagd bent!

Versier je huis met geslaagd decoratie

Nu de buitenkant van je huis versierd is, is de binnenkant aan de beurt. Is jouw zoon of dochter geslaagd dit jaar? Versier het huis met slingers en ballonnen! Om de geslaagde in het zonnetje te zetten ga je bijvoorbeeld voor een heliumballon met geslaagd of gefeliciteerd erop. Heliumballonnen blijven tot wel twee weken zweven, waardoor je nog lang plezier houdt van deze versiering. Wij verkopen diverse heliumtanks waarmee je de ballonnen eenvoudig kunt opblazen. Wil je liever een ballon naar iemand opsturen? Dat kan! Een kaartje met een lieve tekst erop die aan de ballon wordt vastgemaakt maakt dit cadeautje helemaal af. 

Alles voor de foto

Dit jaar geen officiële examenfoto’s? Ga zelf aan de slag! Kies een afstudeer cap en een geslaagd sjerp uit en maak foto’s voor later. Ook beschikken wij over leuke photobooth props om jouw foto’s op te fleuren. 

Ondanks dat afstuderen dit jaar anders gaat dan anders, hopen we dat iedereen toch van dit bijzondere moment kan genieten. En als er straks weer feestjes gevierd mogen worden, weet je ons te vinden!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.