Geslaagd vlag


Welke Geslaagd vlag gaat het worden?

Whoehoe, eindelijk geslaagd voor je studie! Tijd om de boel te versieren en de bloemetjes buiten te zetten. Volgens de traditie hoort hierbij natuurlijk ook dat de vlag wordt uitgehangen met hieraan bevestigd de schooltas die jarenlang vol met boeken is meegezeuld naar school. We verkopen diverse vlaggen die hiervoor perfect geschikt zijn! Kies voor een traditionele Nederlandse vlag, daarmee zit je altijd goed! Liever iets anders? We hebben ook speciale geslaagd vlaggen in ons assortiment, ga bijvoorbeeld voor een Nederlandse vlag waar groot het woord geslaagd op staat of kies een feestelijk exemplaar dat niets weg heeft van de Nederlandse vlag maar er wel heel gezellig uitziet, voor ieder wat wils!


Ruime keuze geslaagd vlaggen

Naast deze speciale vlag om de schooltas aan te hangen, is het natuurlijk ook leuk de rest van het huis nog wat meer te versieren. Daarom verkopen we ook nog andere vlaggen die hiervoor prima bruikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een gevel vlag die in zijn geheel aan het huis wordt bevestigd of een mega vlag die in een punt vanaf een raam of balkon naar beneden kan worden gehangen. Of maak het nog gekker en hang een groot spandoek op met daarop groot het woord 'geslaagd', zo weet iedereen in de wijde omgeving dat het jou is gelukt om je diploma te halen! Iedereen zal je komen feliciteren en trots zijn op de prestatie die je geleverd hebt, dat maakt je dag extra leuk. Ook als er vrienden en familie langskomt op je geslaagd party is het leuk als het huis er gezellig versierd uit ziet, er is dan direct een feestelijke sfeer en je feestje zal vanaf het begin gezellig zijn!

Waarom je Geslaagd vlag kopen bij Feestbazaar?

·     Wij bezorgen ook op zaterdag en maandag!
.     Spoed? Bezorging dezelfde dag is zelfs een optie!
·     Bij ons betaalt u verzendkosten vanaf slechts 3,50 euro;
·     Heeft u echter een bestelling van boven de 75 euro? Dan betaalt u geen verzendkosten;
·     Bij ons kunt u zelf een bezorgdatum en/of afhaalpunt kiezen.
·     Onze klantenservice is 24/7 per e-mail en onder kantooruren telefonisch te bereiken.
·     We hebben een origineel en groot assortiment;
·     We hanteren de scherpste tarieven!
·     Achteraf betalen is mogelijk! (Afterpay)
.     Nr.1 Feestwinkel van NL&BE!


Bestel je geslaagd versiering snel en eenvoudig!

Uw bestelling kan heel gemakkelijk via onze webshop worden geplaatst. We beschikken over eigen voorraad en kunnen de Geslaagd artikelen daardoor erg snel leveren! Niet verkeerd voor als je last-minute nog wat nodig hebt ( je zal niet de eerste zijn!) Voor 20:00 uur besteld is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst de bestelling ook al dezelfde dag bezorgen! Als u voor 12.00 uur een bestelling plaatst in onze feestwinkel, dan wordt de versiering dezelfde dag nog tussen 17:00 uur en 22:00 uur bezorgd! Veel plezier toegewenst met de festiviteiten, dat feest komt vast goed met je Geslaagd vlag die wappert in de wind!