Vier de feestdagen in een kerst kostuum van Feestbazaar!

Vier de feestdagen in een kerst kostuum van Feestbazaar!

Kerst staat alweer voor de deur! Bij deze feestelijke laatste dagen van het jaar hoort natuurlijk wel een mooie kerstoutfit, daarvoor zit je goed bij Feestbazaar. Bekijk onze ruime collectie kerstmanpakken, kerstjurkjes, elfenpakken en nog veel meer in de kerst categorie van onze webshop!

Ruime keuze kerstman pakken

Op zoek naar een kerstman kostuum voor kerstmis? Bekijk ons ruime assortiment! Ga voor een eenvoudig en goedkoop kerstmannenpak, of kies voor een luxe exemplaar van velours afgezet met gouden details, voor ieder wat wils! We verkopen ook kerstmansets met alleen een baard en een muts. Maak het kerstmanpak compleet met een kerstmanbel, een kerstzak en een gouden brilletje.

Vele sexy kerstjurkjes

Ga je naar een kerstbal of heb je een ander kerstfeest op de planning staan? Doe dan eens gek en trek een fout kerstjurkje aan! Zo’n rood kerstjurkje met witte pluchen randen doet het goed bij iedere kerstgelegenheid. Ga voor een sexy exemplaar of kies voor een galante lange kerstjurk. Combineer de kerstjurk met kerst kniekousen, een sexy netpanty of een gave kerstmuts!

Trek een foute kersttrui aan!

De foute kersttruien trend is overgewaaid uit Amerika en je kan deze kerst niet zonder! Bekijk ons ruime assortiment grappige kersttruienen schaf er een aan voor je hele familie! Ook in kindermaten hebben we diverse foute kersttruien beschikbaar. Comfortabel en ook nog eens hartstikke hip!
Ga als hulpje van de kerstman in een elfenpak Een elfenpakje is ook altijd leuk om aan te trekken tijdens de kerstdagen. De kerstelfen zijn de hulpjes van de kerstman en zorgen dat alle cadeautjes op de goede plek terechtkomen. De kostuums zijn vaak groen en zijn voorzien van de bekende kerstelfmuts. Geef je zoon of dochter een kerst elfenpakje en deze zal met trots gedragen worden!

Iets originelers? Kies een rendier kostuum of een sneeuwpop pak!

Liever iets originelers? We hebben nog diverse andere kerstkostuums in het assortiment die wat unieker zijn dan een kerstman kostuum. Ga bijvoorbeeld voor een sneeuwpop jurkje of een rendier jumpsuit. Zo heb je een echt kerstkostuum aan, maar ben je toch origineel! Liever iets met wat meer stijl en klasse? Ga dan voor een maatpak met een vrolijke kerstprint, zo verschijn je in pak maar toch feestelijk op iedere kerstborrel of kerstfeest!

Diverse soorten kerstmutsen

Een kerstmuts doet het altijd goed! We kunnen deze in grote aantallen leveren zodat u iedereen van uw bedrijf of kerstfeest van een gave kerstmuts kunt voorzien! Een aantal nodig dat niet beschikbaar is op de website? Neem dan even contact met ons op, vaak kunnen wij artikelen binnen enkele dagen in een groter aantal verzenden! Ga voor een budget flankat mutsof kies voor een exemplaar met glitters, pailletten of een print, bekijk snel ons assortiment kerstmutsen en andere accessoires!

Vier kerst met Feestbazaar!

Maak jouw kerstdagen extra speciaal met de kerstkostuums en feestartikelen van Feestbazaar! Als je voor 20u bestelt heb je je pakket de volgende dag al in huis en kan het feest beginnen. Liever dezelfde dag al? Ook sameday delivery behoort tot de mogelijkheden. Bekijk het uitgebreide kerstkleding assortiment en plaats snel een bestelling!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.